Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε την ωραιότερη στιγμή της πρεμιέρας του Βασίλη Μπισμπίκη

Must Read

Χθες το βράδυ ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» στην οποία τόσο πρωταγωνιστεί όσο και σκηνοθετεί.

Ο ηθοποιός που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει” με τον ρόλο του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου ως Στρατής Βαρδάρης, έχει και θεατρική παρουσία με το αριστούργημα του Ντοστογέφσκι στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Στο πλευρό του όπως κάθε φορά βρέθηκε και η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή η οποία τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Αφού λοιπόν παρακολούθησε την παράσταση του συντρόφου της, ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο οι δυο τους επιστρέφουν στο σπίτι αγκαζέ με την τραγουδίστρια να γράφει: «Η πιο ωραία στιγμή! Την ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μια τόσο καλή πρεμιέρα!».  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This