Η ανάρτηση της Χοψονίδου για τα προφυλακτικά που έγινε viral! (video)

Must Read

Η μάνα, ο σύζυγος, ο κουμπάρος και τα… προφυλακτικά: Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τίτλος «ροζ» ταινίας!

Όταν, όμως, στο ρόλο της μάνας συναντάμε την Ολυμπία Χοψονίδου, στο ρόλο του συζύγου τον Βασίλη Σπανούλη και σε εκείνον του κουμπάρου τον Θοδωρή Παπαλουκά (τα προφυλακτικά παραμένουν… ως έχουν!), τότε μιλάμε για το νέο απολαυστικό instagram-ικό viral, που συνδυάζει σπορ και… θέαμα!

Δείτε επίσης: Ο Σπανούλης το «γυρνάει» στο βόλεϊ – Έγκυος για… 6η φορά η Χοψονίδου! (video)

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ολυμπία, η οποία, ως γνωστόν, είναι έγκυος στο… έκτο παιδί(!), ανέβασε ένα insta-βίντεο με μήνυμα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αφιερωμένο στον κουμπάρο μου Θοδωρή Παπαδουλά που μονίμως κάτι έχει να πει και να σχολιάσει.. Μπορεί να μην δίνω σημασία.. Όμως δεν ξεχνώωωω».

https://www.instagram.com/p/B4fsUkdFPN1/?utm_source=ig_web_copy_link

Και, ο Παπαλουκάς, ο οποίος όντως δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, έσπευσε να σχολιάσει την τοποθέτηση της κουμπάρας του: «Καταλαβαίνω τις απορίες σας! Αυτά τα προϊόντα τα χρησιμοποιείς σε περίπτωση που κάνεις περιστασιακό σεξ ή σαν μέθοδο αντισύλληψης! Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που εξαιτίας μου ανακαλύψατε την ύπαρξη τους!!!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This