H Όλγα Καλογήρου του GNTM έπαιξε… κάντο όπως η Τζένιφερ Άνιστον! (video)

Must Read

H Όλγα Καλογήρου ήταν η κοπέλα που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 04/11 από το σπίτι του «Greece’s Next Top Model».

Φυσικά, κατά την ανακοίνωση ότι δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι, υπήρξαν τα… αναμενόμενα κλάματα στο πλατό από τις φίλες της, αλλά και από την ίδια.

https://youtu.be/CPLsrCY2IVc

Η οποία, πάντως, δήλωσε χαρούμενη, τόσο από την εμπειρία της μέσα στο GNTM, όσο και για το γεγονός ότι επιτέλους θα βρεθεί με αγαπημένα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, που τόσο της είχαν λείψει.

Η πανύψηλη 20χρονη βρεφονηπιοκόμος, η οποία γεννήθηκε στα Γιάννενα, ζει στην Καστοριά και χρωστά το εντυπωσιακό ύψος της στο γεγονός ότι ο πατέρας της υπήρξε επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, βγαίνοντας από το παιχνίδι, τι φαντάζεστε ότι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε;

Μα, φυσικά, έφτιαξε… προφίλ στο Instagram!

Και, ακριβώς όπως είχε γίνει στην περίπτωση της Τζένιφερ Άνιστον, με το που το αντιλήφθηκαν οι fans της έσπευσαν να την υποδεχτούν, με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες να έχει ξεπεράσει τους 3000 followers, με την πρώτη της, κιόλας, δημοσίευση!

ΟΛΓΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ

Ας θυμηθούμε, όμως, πως ξεκίνησαν όλα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This