Τρίτη 11/5/2021

Η Βάσω Λασκαράκη μας λύνει την απορία: Πώς αντιδρά ο σεφ Σουλτάτος στις ερωτικές σκηνές της; (video)

Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί φέτος στο ερωτικό θρίλερ «Έρωτας μετά», το οποίο προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στον ALPHA, έχοντας… κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Και, με αφορμή το γεγονός ότι, λόγω του –ιδιαίτερα απαιτητικού κατά την ίδια– ρόλου της, εμφανίζεται και σε διάφορες σκηνές ερωτικού περιεχομένου, η κάμερα του… ομόσταυλου «Happy Day», της απηύθυνε την ερώτηση του… ενός εκατομμυρίου δολαρίων: «πώς αντιδρά ο γνωστός σεφ σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος στις ερωτικές σκηνές της σειράς»;

Δείτε επίσης: Λένα Δροσάκη: Δοκιμάστε να αντισταθείτε στο υπέροχο χαμόγελο της! (video)

Σε απόλυτη ετοιμότητα, η γοητευτική ηθοποιός απάντησε τα εξής: «Ο σύζυγός μου καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι μια δουλειά. Το έχουμε συζητήσει. Του έχω εξηγήσει. Και πραγματικά προσπαθεί να κατανοήσει και είναι δίπλα μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Γιατί είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός και πάρα πολύ βοηθητικός. Γιατί και για μένα είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα το φετινό. Είναι ένα πολύ δύσκολο σίριαλ με δύσκολα γυρίσματα. Είτε πρόκειται για ερωτικές σκηνές, είτε για σκηνές κηδείας, κλάματος, ξύλου. Γενικώς είναι ένα πολύ δύσκολο σκοτεινό γύρισμα όλο αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ