Η Βάσω Λασκαράκη μας λύνει την απορία: Πώς αντιδρά ο σεφ Σουλτάτος στις ερωτικές σκηνές της; (video)

Must Read

Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί φέτος στο ερωτικό θρίλερ «Έρωτας μετά», το οποίο προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στον ALPHA, έχοντας… κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Και, με αφορμή το γεγονός ότι, λόγω του –ιδιαίτερα απαιτητικού κατά την ίδια– ρόλου της, εμφανίζεται και σε διάφορες σκηνές ερωτικού περιεχομένου, η κάμερα του… ομόσταυλου «Happy Day», της απηύθυνε την ερώτηση του… ενός εκατομμυρίου δολαρίων: «πώς αντιδρά ο γνωστός σεφ σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος στις ερωτικές σκηνές της σειράς»;

Δείτε επίσης: Λένα Δροσάκη: Δοκιμάστε να αντισταθείτε στο υπέροχο χαμόγελο της! (video)

Σε απόλυτη ετοιμότητα, η γοητευτική ηθοποιός απάντησε τα εξής: «Ο σύζυγός μου καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι μια δουλειά. Το έχουμε συζητήσει. Του έχω εξηγήσει. Και πραγματικά προσπαθεί να κατανοήσει και είναι δίπλα μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Γιατί είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός και πάρα πολύ βοηθητικός. Γιατί και για μένα είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα το φετινό. Είναι ένα πολύ δύσκολο σίριαλ με δύσκολα γυρίσματα. Είτε πρόκειται για ερωτικές σκηνές, είτε για σκηνές κηδείας, κλάματος, ξύλου. Γενικώς είναι ένα πολύ δύσκολο σκοτεινό γύρισμα όλο αυτό».

https://vimeo.com/372184307

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This