Ο Luciano de Souza είναι ο πατέρας του τράπερ McDaddy και πιστεύει πως ο γιος του θα μπορούσε να παίζει μπάλα

«Δεν άντεχα τη σύγκριση με τον πατέρα μου» απάντησε ο Mc Daddy

Must Read

O τράπερ McDaddy που έχει κάνει τεράστια επιτυχία με το ντουέτο με τον FY “NISI” αλλά και με την Ελένη Φουρέιρα τραγουδώντας το κομμάτι “Οh mami” αποκάλυψε πως είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που μεσουράνησε στα 90s Luciano de Souza.

Aπό την Έλενα Φάκου

Σε κοινή συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον πατέρα του στην εκπομπή “Happy Day”, είπαν πως ο τράπερ είχε ταλέντο στο ποδόσφαιρο αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική. Ο McDaddy τόνισε πως τον ενοχλούσε και η συνεχής σύγκριση με τον πατέρα του και διάλεξε τη μουσική.

Ο Luciano σήμερα είναι 50 ετών και έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ, στην Ξάνθη, στον Ατρόμητο και στον ΠΑΣ Γιάννινα μεταξύ άλλων.

Επίσης ο τράπερ παραδέχθηκε πως είναι σε σχέση εδώ και τρεις μήνες και πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του που είναι πολύ καλή μαγείρισσα ενώ ο πατέρας του αποκάλυψε πως ο γιος του κοιμάται όλη μέρα και δεν τον βρίσκει στο τηλέφωνο.

«Στην Ελλάδα ήρθα τον Ιούνιο του 1995, στη Ξάνθη, μαζί με τον Λούκας και την μητέρα του», είπε αρχικά ο Luciano.

 
«Ήμουν πολύ μικρός, εμένα μου άρεσε τέρμα και δεν είχα ιδέα το πόσο καλός ήταν ο μπαμπάς μου. Τώρα καταλαβαίνω πόσο μεγάλο όνομα ήταν, αλλά ήταν το όνειρό μου από μικρός, το πρώτο πράγμα που έπιασα ήταν μπάλα. Aρχικά έφταιγα εγώ. Είχα τις ευκαιρίες μου, είχα τον πατέρα μου προπονητή, αλλά ήμουν κάθε μέρα έξω. Με είχε κερδίσει το βράδυ , ήθελα να ζήσω αυτά που ζω τώρα, από μικρός, αλλά είχε πολύ σύγκριση με τον πατέρα μου. Δεν μπορούσα να πηγαίνω παντού και να μιλάνε για τον πατέρα μου», συμπλήρωσε ο Mc Daddy.

«Εγώ πίστεψα ποδοσφαιρικά στο Λούκας πάρα πολύ. Εάν πίεζα πιο πολύ την κατάσταση τότε, ίσως ο Λούκας να έπαιζε μπάλα τώρα. Όλα καλά. Τώρα ο Λούκας είναι σε άλλο δρόμο και κατάφερε πραγματικά να φτάσει εκεί που έφτασε και τον χαιρόμαστε όλοι», είπε ο Luciano για τον γιο του.




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This