Φάνης Λαμπρόπουλος: «Όλα τα μωρά μου μοιάζουν γιατί είναι καραφλά και έχουν περίεργη φάτσα»

Όλα όσα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Must Read

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Φάνης Λαμπρόπουλος, αφού η δικηγόρος σύζυγός του έφερε στον κόσμο το γιο τους όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες η συμπαρουσιάστριά του στη ραδιοφωνική εκπομπή “Τα Κουνάβια” Ελένη Βουλγαράκη στον αέρα του “Πρωινού”.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο κωμικός απάντησε με πολύ χιούμορ στις ερωτήσεις για τον ερχομό του γιου του στον κόσμο λέγοντας:

«Να είστε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα τα μωρά του κόσμου μου μοιάζουν γιατί είναι καραφλά και έχουν περίεργη φάτσα. Στην αρχή πάντα μου μοιάζουν, μετά αλλάζει ευτυχώς και ελπίζω μετά να μοιάσει στη γυναίκα μου. Έζησα τη διαδικασία αλλά ντρέπομαι να μιλάω για αυτό. Πήγαν όλα καλά, η φάση είναι πολύ ωραία. Εύχομαι να το ζήσουν όλοι».

Nα σημειωθεί ότι ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η σύζυγός του έχουν επίσης μια κόρη 4 ετών. Μάλιστα ο κωμικός πρόσθεσε ότι αναρωτιέται τι θα βρουν τώρα οι γονείς του να του ζητούν αφού στην αρχή του έλεγαν να παντρευτεί, παντρεύτηκε, μετά να κάνει ένα παιδάκι, το έκανε, μετά ένα δεύτερο για να κάνει παρέα στο πρώτο το έκανε κι αυτό και τώρα αναρωτιέται ποιο θα είναι το επόμενο πράγμα που θα του πουν να κάνει.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This