Αντώνης Ξένος για την προσαγωγή του στην αστυνομία: «Αντί να είμαστε στην Γάζα βρεθήκαμε στη ΓΑΔΑ»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την προσαγωγή τους από την ΓΑΔΑ.

Must Read

Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν χτες το μεσημέρι ο σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος και η κόρη τους Αγγελική Ξένου, επειδή ύψωσαν Παλαιστινιακή σημαία μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, οι δύο ηθοποιοί πήγαν για εξακρίβωση στοιχείων η οποία διήρκησε μία ώρα.

Στην εκπομπή του Alpha μίλησαν πατέρας και κόρη και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια την περιπέτεια που βίωσαν.

«Περνώντας από την πρεσβεία του Ισραήλ υψώσαμε τη σημαία της Παλαιστίνης. Μετά από λίγα λεπτά, ήμασταν στην Πανόρμου και ακούσαμε μία δειλή σειρήνα. Λέμε: τι έγινε; Μόλις φτάσαμε λίγο πριν τη ΓΑΔΑ, μας σταμάτησαν και μας ζήτησαν να κάνουμε λίγο στην άκρη», αφηγείται η Αγγελική Ξένου.

«Εκεί ζήτησαν την ταυτότητά μου για εξακρίβωση στοιχείων. Με ρώτησαν: σηκώσατε τη σημαία της Παλαιστίνης; Τους λέω: βεβαίως. Δεν το αρνήθηκα. Ούτε βόμβες έχουμε μαζί μας, λέω, ούτε τρομοκράτες είμαστε. Δηλώνουμε όπως όλοι οι Έλληνες την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό», συνεχίζει η νεαρή ηθοποιός.

«Ανεβήκαμε στον 5ο όροφο, έγινε αυτή η τυπική διαδικασία της διασταύρωσης των στοιχείων και μετά από λίγη ώρα αφεθήκαμε ελεύθεροι», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Αντώνης Ξένος.

«Μας είπαν ότι ήταν προκλητική η κίνησή μας, γιατί φέρνει το κράτος μας σε δύσκολη θέση με το κράτος του Ισραήλ. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό το πράγμα», τονίζει η κόρη του στην κάμερα του Alpha.

«Κινητοποιήθηκε ένας συνδικαλισμός με δικηγόρο και το σωματείο μας. Η Ελένη (Γερασιμίδου) αντέδρασε όπως έπρεπε, έτσι όπως αντιδρούμε εμείς που συντασσόμαστε σε μία κοινή ιδεολογία. Δεν κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις, ούτε πράγματα προκλητικά», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Αντώνης Ξένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This