Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ασφαλώς και μου είπε “ευχαριστώ” από την πρώτη στιγμή»

Must Read

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ήταν από τις λίγες ηθοποιούς που είχαν υποστηρίξει τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις κατηγορίες εις βάρους του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η ίδια θεωρεί πως αυτό που συνέβη στον ηθοποιό «ήταν πλήγμα στον πολιτισμό».

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, που είναι και δικηγόρος είχε τονίσει το παρελθόν πως θα τον υπερασπιζόταν στο δικαστήριο, το οποίο και έκανε αλλά ως μάρτυρας όπου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους».

Ωστόσο η ηθοποιός έγινε έξαλλη καθώς θεωρεί πως αλλοίωσαν την κατάθεσή της.

Για την στάση που κράτησε απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την επικοινωνία που είχαν.

«Ασφαλώς και μου είπε “ευχαριστώ¨ από την πρώτη στιγμή. Επειδή έχω κάποια δικά μου προβλήματα, όπως όλοι οι άνθρωποι, μιλάμε σπάνια με τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Για το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας απάντησε πως: «Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μέχρι τώρα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν έτυχε, αλλά θα μπορούσα να συνεργαστώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο καθένας έχει την άποψή του και την ελευθερία της γνώμης του. Χρειάζονται όλοι μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αλλά δεν ξέρω πώς το βλέπει ο καθένας

Είμαι άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες. Όταν ένας άνθρωπος έχει διανύει τόσα χιλιόμετρα όλα τα χρόνια, άσχετα με το τι έχει συμβεί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον αποκλείσει κάποιος από αυτό που θα του έδινε χρήματα για να ζήσει γιατί τώρα έχει και πρόβλημα επιβίωσης απ’ ότι ξέρω» ανέφερε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This