Πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου η 31 ετών διάσημη Tik Toker Cat Janice

Ήταν τραγουδίστρια και μητέρα ενός παιδιού επτά ετών

Must Read

Η Αμερικανίδα μουσικός Cat Janice που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Tik Tok, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ήταν μητέρα ενός αγοριού επτά ετών και έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Το 2022 διαγνώστηκε με σάρκωμα. Υποβλήθηκε σε χειρουργείο και έκανε χημειοθεραπείες τα οποία αρχικά φαίνεται να αποδίδουν θετικά αποτελέσματα, ωστόσο ο καρκίνος έκανε μετάσταση.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την οικογένειά της με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της ίδιας στο Instagram η οποία έλεγε:
 
“Σήμερα το πρωί, από το πατρικό της σπίτι και περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια, η Κάθριν πέρασε ειρηνικά στο φως και την αγάπη του ουράνιου δημιουργού της. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για το κύμα αγάπης που η Catherine και η οικογένειά μας έχουν λάβει τους τελευταίους μήνες. Η Cat είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη που δεν περίμενε ποτέ. Θα συνεχίσει να προσφέρει στον γιο της μέσω της μουσικής της. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς όλους εσάς”

Tο λογαριασμό της στο Instagram θα τον διαχειρίζεται από δω και στο εξής ο αδερφός της, , ο οποίος θα επιβλέπει επίσης όλες τις πτυχές της μουσικής της. Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση αναγράφεται ότι “σύμφωνα με την επιθυμία της Cat, υπάρχει και κάποια άλλη τέχνη που θέλει να μοιραστεί με το κοινό της. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους”.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram την αποχαιρέτησε και ο αδερφός της, ο οποίος δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες και στη λεζάντα έγραψε μεταξύ άλλων:

“Οι άνθρωποι συχνά δείχνουν έναν τραγουδιστή, έναν αθλητή, έναν επιχειρηματία κ.λπ. και λένε “Αυτό είναι το είδωλό μου”, αλλά για μένα ήταν πάντα η μεγάλη μου αδερφή. Έχω την ευλογία το είδωλό μου να είναι ο μέντοράς μου σε όλη μου τη ζωή. Η Catherine ήταν η δασκάλα μου στο πιάνο, η σύντροφός μου στο στούντιο, η πηγή της σοφίας μου και η υψηλότερη έμπνευσή μου. Όλες οι καλύτερες ιδέες μου είχαν την ιδιαίτερη πινελιά της (…) Είναι οδυνηρό να αντιμετωπίζεις το επόμενο κεφάλαιο της ζωής χωρίς αυτήν“.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This