Ευρυδίκη για Γιώργο Θεοφάνους: «Ήθελε μεγάλη οικογένεια κι εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω»

«Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου»

Must Read

Σταθμός στην καριέρα της Ευρυδίκης αλλά και της προσωπικής της ζωής αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Θεοφάνους, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1993 μέχρι το 2000. Οι δυο τους μάλιστα έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Άγγελό.

Παρόλο που οι δυο τους έχουν χαράξει διαφορετική πορεία, διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις. Για την σχέση της με τον στιχουργό-συνθέτη μίλησε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Αθηναϊς Νέγκα, «Καλύτερα Αργά», και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο Θεοφάνους συμβαίνει πάντα αυτό, ίσως γιατί μας δένουν τα πρώτα μας χρόνια. Είχαμε φύγει φοιτητές στο Λονδίνο. Τα πρώτα μας χρόνια στην Ελλάδα ήταν ένας αγώνας για να καταφέρουμε τους κοινούς στόχους μας, ο γιος μας. Είναι πολλά που μας δένουν. Αυτό που κρατάω μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως το παιδί, ο νέος που γνώρισα, δεν θα αλλάξει ποτέ» ανέφερε αρχικά η ερμηνεύτρια.

«Δεν είναι με όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου. Έτσι τον έχω στην καρδιά μου, άρα δεν θα μπορούσα να κρατήσω κάτι αρνητικό. Τα περάσαμε όλα σαν οικογένεια. Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια ο Γιώργος γιατί ξέρω πόσο αγάπη είχε στα παιδιά και πόσο μεγάλη οικογένεια ήθελε. Κάτι που εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω γιατί ήμουν εντελώς διαφορετική. Κι αυτό που με ηρέμησε μετά το διαζύγιο, ήταν που βρήκε τον άνθρωπο να το μοιραστεί και να κάνει την οικογένεια που ονειρευόταν» εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This