Ζόζεφιν: Όσα αποκάλυψε για το unfollow στο Νίνο

«Μου φαίνεται αστείο αυτό με το ''Τα, τα,τα''», είπε για τον σάλο που δημιούργησε το τραγούδι της Eurovision.

Must Read

Η Ζόζεφιν μέχρι πρότινος δήλωνε πως είναι φουλ ερωτευμένη με το Νίνο. Το unfollow όμως που έκανε ο ένας στον άλλον στο instagram δηλώνουν πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους με πολλούς να κάνουν λόγο για χωρισμό. Ωστόσο η ίδια το διέψευσε.

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το «Make a Wish» βρέθηκε η pop τραγουδίστρια και οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί για να αποσπάσουν αποκλειστικές δηλώσεις και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για την σχέση της με τον επίσης τραγουδιστή, και το σχετικό unfollow.

«Δεν ξέρω τι λες, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, ειδικά μια τέτοια ημέρα. Δεν με ενοχλούν αυτά που γράφονται ανά διαστήματα, είναι όλα τέλεια», είπε αρχικά η ερμηνεύτρια.

Στην συνέχεα κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

«Πολύ ωραίο, είναι φανταστικό γίνεται χαμός στο Tik Tok, είναι στα trends. Ανυπομονούμε να το δούμε στη σκηνή. Δεν συμφωνώ ότι το τραγούδι θυμίζει σε αυτό του Στέφανου Πιτσίνιαγκα. Μου φαίνεται αστείο αυτό με το ”Τα, τα,τα” αλλά μπορεί να κάνω λάθος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μέσα από την εκπομπή «Happy Day»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This