Βάνα Μπάρμπα: Η Φαίδρα έχει να δει τον πατέρα της πολλά χρόνια, δεν του το συγχωρώ (video)

Must Read

Η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε στον Γιώργο Λιάγκα μετά την ιστορική παρεξήγηση που είχε γίνει στην εκπομπή «Πρωινό μου» την οποία παρουσίαζε με την τότε σύζυγό του, Φαίη Σκορδά. Η κ. Μπάρμπα τότε είχε παρεξηγηθεί γιατί δεν της δόθηκε στην εκπομπή ο χρόνος που της είχαν υποσχεθεί και αποχώρησε εκνευρισμένη. 

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τις κόντρες και αφού συγχώρεσαν ο ένας τον άλλον, η ηθοποιός έδωσε στην εκπομπή του μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική της ζωή και το παιδί της.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το βάρος της μοναχικής μητρότητας που η ίδια επέλεξε και τον πρώην σύζυγό της από τον οποίο δεν ζήτησε ποτέ διατροφή.

Το «αγκάθι» της Βάνας όμως, είναι ότι ο Αναστάσης Μαρασλής δεν έχει κρατήσει καμία σχέση με την 18χρονη κόρη της Φαίδρα και αυτό δεν μπορεί να του το συγχωρέσει.

Η κ. Μπάρμπα αναφέρθηκε στις σπουδές και την ενασχόληση της Φαίδρας με το μόντελινγκ, ενώ σχολίασε πώς όλες οι επιλογές της είναι στα πλαίσια της ελευθερίας που η ίδια της έχει παραχωρήσει. 

Η κ. Μπάρμπα υποστήριξε ότι ήταν λάθος της να ασχοληθεί με την πολιτική καθώς θεωρεί ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, παρά μόνο στην χώρα της.

Δείτε επίσης: Η Ευρυδίκη είναι σαν… αδερφή του 23χρονου γιου της Άγγελου (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This