Η Νανά Βενέτη μας συστήνει τον 16χρονο γιο της

«Κανείς δεν με πίστεψε, εξαφανίστηκα μετά και λυτρώθηκα» είπε η γνωστή ηθοποιός για την αποχή της από τα καλλιτεχνικά δρόμενα.

Must Read

Η Νανά Βενέτη μπορεί να θεωρούταν το sex symbol στην δεκαετία του 1980 ωστόσο δεν είχε παίξει ποτέ σε κάποια τολμηρή σκηνή για να μην φέρει σε δύσκολη θέση τους γονείς της. Το γεγονός αυτό ίσως της στέρησε σοβαρούς ρόλους.

Ωστόσο η ίδια αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο με την υποκριτική και να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Για τον λόγο που αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική, μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και τόνισε πως: «Κανείς δεν με πίστεψε, εξαφανίστηκα μετά. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι, τι κάνω και πού πήγα, δεν ήθελα να ξέρουν τίποτα. Να με αφήσουν στην ησυχία μου, να μη γράφουν τίποτα, να μη με ξέρουν τίποτα».

«Θεωρούσα πως αν με αφήσουν ήσυχη θα πάω καλά και στη ζωή μου. Τελικά είχα δίκιο. Λυτρώθηκα, ήταν σωστή απόφαση και στο λέω τώρα που έχω το παιδί μου, 20 χρόνια παντρεμένη», πρόσθεσε με υπερηφάνεια.




Στην συνέχεια η γνωστή ηθοποιός μας σύστησε τον γιο της.

«Έχεις έναν υπέροχο γιο που τον έχω εδώ απέναντι και σπουδάζει Οικονομικά στο Λονδίνο παίζει και κιθάρα. Γεια σου Charles. Είναι ένα κούκλος πραγματικά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Εγώ θα καθίσω εδώ τώρα σαν σωματοφύλακας εδώ και θα περιμένω», απάντησε ο 16χρονος γιος της Νανάς Βενέτη.

«Είναι 16 χρονών, δεν ήθελε να έρθει, είναι σε άλλη φάση, ξέρεις, αλλά τον πίεσα», πρόσθεσε η Νανά Βενέτη στο The 2Night Show.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This