9-7-2020

Νίνα Λοτσάρη: «Έχω κάνει μικροεπεμβάσεις αλλά αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου» (video)

Η Νίνα Λοτσάρη που δεν αφήνει τον χρόνο να περάσει από πάνω της, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι» και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η καλλιτέχνις που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε πώς η καριέρα της δεν βασίστηκε στην εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, όμως τόνισε ότι σαν γυναίκα είναι φιλάρεσκη όπως οφείλει να είναι κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, χωρίς όμως να χαρακτηρίζεται από ματαιοδοξία.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν έχει επέμβει στο σώμα της, η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει κάνει κάποιες «μικροεπεμβάσεις» που συνηθίζουν στην εποχή μας να κάνουν όλες οι γυναίκες, ακόμα και αυτές της διπλανής πόρτας.

Η Νίνα Λοτσάρη ανέφερε ότι δεν κάνει ακρότητες ούτε υπερβολές και ότι προσέχει την διατροφή της χωρίς όμως να στερείται τις περιπτώσεις που θέλει να φάει παραπάνω pizza που λατρεύει.

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της, οι δυο της κόρες με τις οποίες διατηρεί άψογη επικοινωνία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τους από μικρή ηλικία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον χειρισμό του διαζυγίου της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

Δείτε επίσης: Μαινόμενος ο Γιάννης Μπέζος με γραφικό… δημοσιογράφο (video)

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ