Η Ιρένε Τροστ απολύθηκε γιατί αρνήθηκε ανήθικη απαίτηση επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου

Must Read

Η Ιρένε Τροστ αποκάλυψε ότι έχει χάσει τη δουλειά της, επειδή δεν υπέκυψε στις ανήθικες απαιτήσεις επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από αδελφό διάσημης τραγουδίστριας.

Η όμορφη καλλιτέχνιδα, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολος ο χώρος της μουσικής, μας χρησιμοποιούν για λίγο. Πρέπει να έχεις οικονομική στήριξη. Όταν βλέπεις κοπέλες που έρχονται από επαρχία και έχουν δύο ευρώ στην τσέπη τους και δεν έχουν καμία στήριξη και ξαφνικά τις βλέπεις εδώ πέρα και κάνουν μια τεράστια καριέρα, δεν γίνεται. Πού τα βρίσκουν τα λεφτά; Υπάρχει κάποιος από πίσω σε όλο αυτό. Εγώ δεν το είχα αυτό ποτέ».

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα ακραίο περιστατικό για το πώς έφυγε από μαγαζί στην περιφέρεια και γιατί:« Μου έχει τύχει μια φορά που έκανα κάτι extra στη Λάρισα και πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο. Κάποια στιγμή έρχεται ο επιχειρηματίας και μου λέει: “Απολύεσαι! Καλά τραγουδάς, αλλά δεν μου κάνεις κονσομασιόν στα τραπέζια». «Μου έχουν πει επίσης ότι ντύνομαι συντηρητικά, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το “κρέας” που πουλάνε στη σκηνή».

Η Ιρένε επίσης πρόσθεσε πως παρενοχλήθηκε και σεξουαλικά στο καμαρίνι της: «Με έχει κλειδώσει στο καμαρίνι αδελφός γνωστής τραγουδίστριας. Όπως καθόμουν στο καμαρίνι, κλείδωσε την πόρτα και μου είπε «να είμαστε πιο ήσυχα οι δυο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για την πίεση από τους γονείς της, το νέο κύκλο του GNTM και τα κορίτσια του My Style Rocks (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This