Η Καίτη Γαρμπή εξηγεί γιατί δεν δημοσιοποιεί τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια των ληστών

Must Read

Το φρικτό ξημέρωμα που έζησε στα χέρια των ληστών η Καίτη Γαρμπή με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά, συγκλόνισε την showbiz και τα media. Η κ. Γαρμπή επέστρεφε στο σπίτι της όταν την στιγμή που περίμενε να εισέλθει στο γκαράζ, τέσσερις κουκουλοφόροι υπό την απειλή όπλων, την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν ο σύζυγός της, τους έδεσαν και τους λήστεψαν. Το ζευγάρι που δεν έχει βγει να κάνει δημόσια δηλώσεις για το συμβάν, προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ και να βρει ξανά τους ρυθμούς του. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κ. Γαρμπή εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν βγαίνει να περιγράψει τις στιγμές φρίκες δημόσια:

«Πέρασαν πέντε εικοσιτετράωρα από εκείνο το φριχτό ξημέρωμα της 25ης Γενάρη και σήμερα είμαι σε θέση να γράψω ένα μήνυμα. Νιώθω τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, φίλους, συγγενείς, συνάδελφους, γείτονες, φίλους φίλων, γνωστούς και αγνώστους για όλα τα μηνύματα που μας στείλατε. Όλα ξεχείλιζαν από καθαρή αγάπη, από συμπόνοια, από καλοσύνη, από συμπαράσταση, από πίστη.

Ξέρω πως είσαστε πάρα πολλοί εσείς που προσευχηθήκατε για μένα και την οικογένεια μου. Νιώθουμε γι αυτό απέραντη συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη και το γράφω με δάκρυα στα μάτια… Κι εμείς δεν έχουμε σταματήσει να προσευχόμαστε και να ευχαριστούμε μ όλη μας την καρδιά τον Θεό που μας έστειλε τους αγγέλους του να μας προστατέψουν τη στιγμή που χρειάστηκε να σταθούμε ψύχραιμοι και γεμάτοι πίστη μπροστά σε 4 οπλισμένους τύπους και να βγούμε ζωντανοί από τα χέρια τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου που με τη σοφία του, την ψυχραιμία του και την καλοσύνη του κυριολεκτικά έσωσε τις ζωές και των 3 μας. Κάθε μέρα είμαστε όλο και καλύτερα και προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας ο,τι έγινε και να κοιτάμε μπροστά! Δεν κάναμε δηλώσεις ΠΟΥΘΕΝΑ και σε ΚΑΝΕΝΑ αν και ξέρουμε πως θα θέλατε να ενημερωθείτε, από ενδιαφέρον κι αγάπη. Όμως θεωρήσαμε ότι θα ήταν ταπεινωτικό και ψυχοφθόρο να βγούμε δημόσια και να αναπαραστήσουμε τη φρίκη που ζήσαμε για την δημοσιότητα!

Σε όλους αυτούς που νοιάστηκαν πραγματικά για μας χωρίς να έχουν κανένα όφελος, φυσικά μιλήσαμε άμεσα και τους καθησυχάσαμε. Θέλω να βοηθήσω μέσα απ αυτή την εμπειρία μου και να δηλώσω πως αν, αν ποτέ βρεθείτε σ αυτή τη θέση –να μη δώσει ποτέ ο Θεός τέτοιο κακό σε κανένα– να είστε ψύχραιμοι και να δώσετε με προθυμία ο,τι ζητήσουν. Τα υλικά γίνονται, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται».

Δείτε επίσης: Ο ρατσισμός και η βία πείσμωσαν τους Deevibes να βρουν το αστέρι τους στην μουσική (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This