H Madonna παραδέχτηκε κάτι που πάντα υποψιαζόμασταν: Πηγαίνει μόνο με… προικισμένους!

Must Read

Μπορεί η Madonna να εμφανίζεται πια επί σκηνής με μπαστούνι, επειδή το κορμί της δυσκολεύεται να συνέλθει εύκολα από τους τραυματισμούς, ωστόσο, με βάση τις αποκαλύψεις της για τη σεξουαλική της ζωή, δείχνει ότι, στα 61 της, η λίμπιντό της παραμένει… αγέραστη!

Στη συναυλία της στο Λονδίνο καυχήθηκε από μικροφώνου πως «δεν έχω πάει ποτέ με άνδρα με μικρό π***ί» και ότι είναι καλή όταν «πέφτει στα γόνατα».

ΜΑΝΤΟΝΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΠ

«Πώς αποκαλείτε έναν άνδρα με μικρό πέος; Η απάντηση είναι ‘‘πού να γ@μωξέρω;”. Δεν έχω πάει ποτέ με άνδρα με μικρό π***ί. Ξέρετε, το μέγεθος μετράει, μην υποκρίνεστε ότι συμβαίνει κάτι άλλο!» είπε, χαρακτηριστικά, η βασίλισσα της ποπ.

https://www.instagram.com/p/B74Lpzdh1fR/?utm_source=ig_web_copy_link

Αυτή η δήλωση, αν μη τι άλλο, κολακεύει όλη τη… στρατιά των συντρόφων και συζύγων της, μεταξύ των οποίων είναι ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, ο ηθοποιός Σον Πεν, το μοντέλο από την Πορτογαλία Κέβιν Σαμπάιο, ο θρύλος του Χόλιγουντ Γουόρεν Μπίτι, αλλά και ο λευκός ράπερ Vanilla Ice!

ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΡΑΣΤΕΣ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ

Διαβάστε επίσης: Η Ρίτα Όρα αποκάλυψε την… ευαίσθητη πλευρά της

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η σταρ, η οποία είχε αναγκαστεί να ακυρώσει πολλές συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο «Madame X», καθισμένη σε καρέκλα πάνω στη σκηνή πρόσθεσε «Συνήθως είμαι στα γόνατα για 20 λεπτά και είμαι μια χαρά. Είμαι καλή σε αυτό, απ’ όσο μου έχουν πει», αφήνοντας σαφή υπονοούμενα.

ΜΑΝΤΟΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αργότερα, πήρε μια μπίρα από κάποιον από το κοινό και, με το χοντροκομμένο της χιούμορ, σχολίασε: «Ορίστε! Τώρα έχουμε τα ίδια σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This