Silver alert από τον Γιάννη Στάνκογλου για τον άφαντο «Κυπραίο»

Must Read

Ο Γιάννης Στάνκογλου τρολάρει τον Θωμά Κυπραίο! Με αφορμή την εξαφάνιση του ήρωα που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» από το Διαφάνι την ημέρα του γάμου του με τη Λενιώ, κατά κόσμον Μαρία Κίτσου, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του ΑΝΤ1 πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του σε silver alert, θέλοντας έτσι να διακωμωδήσει την τελευταία συνταρακτική εξέλιξη στο σίριαλ.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στη φωτογραφία, ο αγνοούμενος 45χρονος Θωμάς Κυπραίος φορούσε γαμπριάτικο κοστούμι την ημέρα της εξαφάνισής του. Η ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου, που συνοδεύεται από τη λεζάντα «Δεν είμαι εδώ, δεν υπάρχω πια μες τη ζωή σου», έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα, με τους χιλιάδες followers του να δίνουν… ρέστα με τα σχόλιά τους.

Αυτό που το τηλεοπτικό κοινό γνωρίζει έως τώρα είναι πως ο Θωμάς Κυπραίος εξαφανίζεται μυστηριωδώς και όλοι τον ψάχνουν. Εκείνος, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, βρίσκει το καταφύγιό του. Γαληνεύει στο πλάι του γέροντα Νικόδημου, ενώ σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματά του, αφού ο κλοιός της αλήθειας για το παρελθόν του έχει στενέψει γύρω του.

Δείτε επίσης: Αθόρυβος χωρισμός για την Άριελ Κωνσταντινίδη με τον Τάκη Μαργαρίτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This