Ανατροπή! Η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη δεν είναι αυτή που τόσα χρόνια πιστεύαμε (video)

Must Read

O Αντώνης Κανάκης μιλά πρώτη φορά για την σύντροφό του!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα Nega «Talk», ο διάσημος και αγαπημένος παρουσιαστής έκανε μια σειρά αποκαλύψεων που μας καθήλωσαν! Ο Αντώνης εξήγησε ότι δεν ήθελε ποτέ να έχει λογαριασμούς στα μέσα μαζικής δικτύωσης ενώ τόσα χρόνια προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Ωστόσο δημοσιεύματα και φήμες ήθελαν ως σύντροφό του μια γοητευτική, μελαχρινή, ψηλόλιγνη γυναίκα, με την οποία παπαράτσι τους είχαν  φωτογραφήσει στο νησί των ανέμων κατά την διάρκεια διακοπών. (κεντρική φώτο και κάτω) Υπάρχουν μόνο 2- 3 στιγμιότυπα από εκείνο το βράδυ και οι φήμες ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής, του συνεχίστηκαν μέχρι να αποκαλυφθεί ότι η στο πλευρό του ποζάρει η Έφη Μωράκη και όχι η Επιστήμη Μπόνου. Ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να δούμε οποιαδήποτε φωτογραφία της συντρόφου του.

«Έψαχνα στο διαδίκτυο να βρω μια φωτογραφία της γυναίκας σου και δεν βρήκα ούτε μία», τον ρώτησε η Αθηναΐδα. «Κι εγώ δεν έχω δει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου να σου πω την αλήθεια. Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω» απάντησε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε την σύντροφό του θαυμάσιο πλάσμα και μητέρα, ενώ τόνισε μάλιστα ότι δεν έχουν παντρευτεί αφού ο γάμος δεν έχει καμία βαρύτητα για εκείνον και τα παιδιά θεωρούνται ο πιο ουσιαστικός δεσμός.

Όσο για τα παιδιά του; Ο παρουσιαστής δηλώνει περήφανος πατέρας και ευτυχισμένος που τον αγαπάνε και τον εμπιστεύονται!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This