Η Κάτια Ταραμπανκό και ο Γιώργος Λάγιος «έληξαν» την παθιασμένη σχέση τους έπειτα από τρεις μήνες (video)

Must Read

Εκτεταμένη επιδημία χωρισμών εξαπλώνεται στη showbiz. Το παθιασμένο ειδύλλιο της Κάτιας Ταραμπανκό με τον Γιώργο Λάγιο πήρε τέλος ύστερα από τρεις μήνες ζωής. Φαίνεται πως η πρόσφατη δήλωσή τους στο «The 2night show» του ΑΝΤ1 ότι η σχέση τους έχει ημερομηνία λήξης αποδείχτηκε τελικά προφητική.

Το ζευγάρι χώρισε πολιτισμένα λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση του γνωστού μοντέλου για το Λονδίνο. Το όνειρο της νικήτριας του «GNTM» για διεθνή καριέρα δεν ήταν συμβατό με τα σχέδια του γνωστού συγγραφέα, όπως ασυμβίβαστο κρίθηκε κι από τους δύο το σενάριο για μια σχέση από απόσταση.

«Η Κάτια θα φύγει στο εξωτερικό. Έχουμε κάνει μια συζήτηση από την πρώτη ημέρα πως αυτό έχει μια ημερομηνία λήξης κι αυτό είναι αφροδισιακό! Είναι κάτι που έχουμε συμφωνήσει, ξέρουμε και οι δυο, είμαστε τόσο συνειδητοποιημένοι ότι περνάμε καλά σήμερα, δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει αύριο. Ανά πάσα στιγμή λοιπόν, οτιδήποτε και να γίνει, θα χωρίσουμε με καλούς όρους και θα έχουμε μια τέλεια ανάμνηση» ανέφερε ο επιχειρηματίας, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι λέγεται ότι μετά τον χωρισμό έχει κρατήσει άψογες σχέσεις κι έτσι δεν είναι εντελώς απίθανο, ίσως μετά από καιρό, να τους δούμε και πάλι μαζί.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=208&v=l0E-zMXmEFs&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε ότι απουσίασε από το «Happy Day» λόγω στομαχικών διαταραχών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This