Δευτέρα 17/5/2021

Έκρηξη οργής των Ελλήνων κατά Ερντογάν και υποτακτικών

Αυτό που έχει συμβεί με την μήνυση του Ερντογάν κατά της εφημερίδας «δημοκρατία», δεν έχει προηγούμενο. Δεκάδες χιλιάδες έλληνες σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν την οργή τους κατά του σουλτάνου και την αλληλεγγύη τους στην εφημερίδα και τους δημοσιογράφους που δέχονται απειλές από το τουρκικό παρακράτος.

Οργή όμως έχει προκαλέσει και η ανεπίτρεπτη ενέργεια ορισμένων συστημικών μέσων που προσπάθησαν να πάρουν το μέρος του Ερντογάν με αρθρογραφία τους και πραγματικά προκάλεσαν την έκρηξη των αναγνωστών. Έπειτα από λίγη ώρα βλέποντας τις οργισμένες αντιδράσεις των χρηστών αναγκάστηκαν και απέσυραν αυτά τα άρθρα άρον – άρον διότι τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν καταιγιστικά.

Μείζoν θέμα στο Bloomberg η επίθεση Τούρκων χάκερς κατά της εφημερίδας Δημοκρατία

Πρωτοφανής η οργή όμως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος έσπευσε να καταδικάσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» μετά από απαίτηση της τουρκικής κυβέρνησης, την ίδια στιγμή που τουρκικές εφημερίδες δημοσίευαν ακόμα και ευθείες απειλές για νέες γενοκτονίες Ελλήνων!

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα σχόλια συμπαράστασης προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα και σηματοδοτούν την εθνική ενότητα που χρειάζεται η πατρίδα μας απέναντι στην τουρκική απειλή. Να σημειωθεί ότι ενώ κάποιοι στην Ελλάδα έκαναν επίδειξη υποτακτικότητας στον Ερντογάν, παγκόσμια δίκτυα όπως το Μπλούμπεργκ στηλίτευαν την μαζική επίθεση τούρκων χάκερς στην ιστοσελίδα της «Δημοκρατίας»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ