Έκρηξη οργής των Ελλήνων κατά Ερντογάν και υποτακτικών

Must Read

Αυτό που έχει συμβεί με την μήνυση του Ερντογάν κατά της εφημερίδας «δημοκρατία», δεν έχει προηγούμενο. Δεκάδες χιλιάδες έλληνες σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν την οργή τους κατά του σουλτάνου και την αλληλεγγύη τους στην εφημερίδα και τους δημοσιογράφους που δέχονται απειλές από το τουρκικό παρακράτος.

Οργή όμως έχει προκαλέσει και η ανεπίτρεπτη ενέργεια ορισμένων συστημικών μέσων που προσπάθησαν να πάρουν το μέρος του Ερντογάν με αρθρογραφία τους και πραγματικά προκάλεσαν την έκρηξη των αναγνωστών. Έπειτα από λίγη ώρα βλέποντας τις οργισμένες αντιδράσεις των χρηστών αναγκάστηκαν και απέσυραν αυτά τα άρθρα άρον – άρον διότι τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν καταιγιστικά.

Μείζoν θέμα στο Bloomberg η επίθεση Τούρκων χάκερς κατά της εφημερίδας Δημοκρατία

Πρωτοφανής η οργή όμως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος έσπευσε να καταδικάσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» μετά από απαίτηση της τουρκικής κυβέρνησης, την ίδια στιγμή που τουρκικές εφημερίδες δημοσίευαν ακόμα και ευθείες απειλές για νέες γενοκτονίες Ελλήνων!

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα σχόλια συμπαράστασης προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα και σηματοδοτούν την εθνική ενότητα που χρειάζεται η πατρίδα μας απέναντι στην τουρκική απειλή. Να σημειωθεί ότι ενώ κάποιοι στην Ελλάδα έκαναν επίδειξη υποτακτικότητας στον Ερντογάν, παγκόσμια δίκτυα όπως το Μπλούμπεργκ στηλίτευαν την μαζική επίθεση τούρκων χάκερς στην ιστοσελίδα της «Δημοκρατίας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This