Τρίτη 11/5/2021

Στα άκρα η κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση 

Μαίνεται η  κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση για τις ευθύνες στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

Μετά από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή που ανέλαβε να παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περιστατικά που οδηγούν την παρουσιάστρια σε παραίτηση.

«Σκυλί μαύρο του πολέμου»

Η  Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή απάντησε στις φήμες και αποποιήθηκε των ευθυνών για τα χαμηλά νούμερα, αναφέροντας ότι δεν είναι εκείνη που αποφασίζει τη θεματολογία της εκπομπής: «Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου. Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη;» απάντησε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Μάνεσης: Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία»

Λίγη ώρα αργότερα, ο Νίκος Μάνεσης πήρε θέση και απάντησε ότι ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από την αρχισυνταξία της εκπομπής το τελευταίο διάστημα, πετώντας το μπαλάκι τον ευθυνών στις Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σύμφωνα με όσα δήλωσε, δεν ήταν ικανοποιημένη με το κονσεπτ. Οπως ανέφερε μάλιστα έχει και στοιχεία εφόσον ζητηθούν:

«Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία», δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης στο newspistol.gr και τον Χάρη Λεμπιδάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ