Survivor: Η αλήθεια γύρω από τη σχέση της Μαριαλένας, του Σάκη και του Λιβάνη (video)

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Must Read

Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν να επιστρέψει χθες από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ο ίδιος για 2-3 λεπτά έχασε την πτήση του και αναγκάστηκε να μείνει ένα βράδυ στο Παρίσι.

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές σας για την επιστροφή μου στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω επιστρέψει ακόμη, έχω μείνει στο Παρίσι, όπου θα περάσω εδώ το βράδυ μου γιατί έχασα την πτήση μου για 2-3 λεπτά δεν πρόλαβα την ανταπόκριση για Αθήνα. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά, κακοτυχίες και σήμερα θα περάσω μια πολύ ωραία βραδιά στο μαγικό Παρίσι και θα επιστρέψω αύριο στην Αθήνα. Σαν κάτι να μη θέλει να επιστρέψω πίσω…», είπε χαρακτηριστικά στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ωστόσο σήμερα ο πρώην αρχηγός της κόκκινης ομάδας, κατάφερε να επιστρέψει στη χώρα του. Ο Γιώργος Κοψιδάς δεν έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, παρόλα αυτά ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους ευγενικά για την υποδοχή.

«Έρχομαι λίγος λίγος, γιατί δεν έχει έρθει η βαλίτσα. Ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ, θα τα πούμε την κατάλληλη ώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»

«Προσέξτε μη χτυπήσετε παιδιά. Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε λίγο πριν μπει στο βανάκι για να αποχωρήσει.

Ο γνωστός ηθοποιός όμως πριν Φύγε από τον Άγιο Δομίνικο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» και μεταξύ άλλων έριξε τα βέλη του στον Τριαντάφυλλο και την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ ήρεμος. Η αλήθεια είναι ότι όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ, γιατί δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε κανένας στην ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσε σε πάρα πολλά ατοπήματα, λέει πάρα πολλά ψέματα. Του έχουμε δώσει ευκαιρίες να πει συγγνώμη αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος και πριν την ψηφοφορία τριγυρνούσε στην καλύβα και προσπαθούσε να ακούσει να δει τι γίνεται. Ο Κώστας προσφέρει πάρα πολύ στην καλύβα, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν κάνει τίποτα όλη μέρα, κάθεται και λιάζεται.

Ο Τριαντάφυλλος έχει την άποψη ότι όταν κάτι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει. Ήμασταν οι δύο αντίθετοι πόλοι της ομάδας. Πρεσβεύω τη χαρά, την ομόνοια, την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος είναι ακριβώς το άλλο άκρο. Ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό. Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει στο παιχνίδι. Θέλει να βλέπει υγεία ή αρρώστια; Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό σε κάποιους. Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα. Ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω, εκείνος ερχόταν κοντά σε μένα. Μπήκε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη στρατηγική. Εκείνος και ο Αλέξης Παππάς. Η διαφορά είναι ότι ο Αλέξης είναι πιο μορφωμένος, χειρίζεται καλύτερα τον λόγο. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει…», είπε για τον πρώην συμπαίκτη του ενώ για την Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε:

«Όταν αποχώρησε ο Περικλής, έβριζα την τύχη μας, η Ανθή νόμιζε ότι βρίζω εκείνη. Κάτι που είναι ένα τεράστιο ψέμα. Μετά τα ψέματα που είπε για μένα η Σοφία, έσπασε το δάκτυλό της. Ήταν το κάρμα, ήταν ένα συμπαντικό μήνυμα που το πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο. Πώς γίνεται εγώ και με ποιον μοχλό πίεσης να πείσω κάποιον ποιον για το τι να ψηφίσει; Θέλει κάποια καθοδήγηση για να δεις ότι η Ανθή σέρνεται στα αγωνίσματα; Ότι πάει περπατώντας; Το διάστημα που έμεινε στο Survivor, δεν έκανε τίποτα στην καλύβα. Έκανε διακοπές, λιαζόταν, έτρωγε το έτοιμο φακόρυζο και πήγαινε ξανά για μπάνιο».

Γιώργος Αημακόπουλος

Ο Περικλής κονδυλάτος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε χάσει τον αδερφό του από καρκίνο.

Με αφορμή αυτό Το δυσάρεστο γεγονός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» οικογενειακή φίλη του Γιώργου Ασημακοπούλου Βίκυ Μαρκάτου.

«Διάβασα κατευθείαν την ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου. Εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασα, είναι ένα περιστατικό που ξέρουμε λίγοι άνθρωποι. Εγώ προσωπικά το γνωρίζω από τον πρώτο καιρό που ήρθαμε κοντά με τον Γιώργο και πιστεύω ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού –έξω από την οικογένεια- που μπορεί να το ξέρουν-. Αυτό που υπέθεσα είναι ότι με τον Περικλή πρέπει να ήρθαν πολύ κοντά για να του εκμυστηρεύτηκε κάτι τόσο σοβαρό.

Είναι ένα περιστατικό που έχει στιγματίσει τον Γιώργο σε πολύ τρυφερή ηλικία και του έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο προσανατολισμό στη ζωή του. Ήταν ή 8 ή 12 χρόνων όταν έγινε αυτό. Ήταν πολύ μικρός και για πάρα πολύ καιρό δεν έβλεπε τους γονείς του που ήταν στα νοσοκομεία για να δώσουν ό,τι μπορούσαν να δώσουν στον αδερφό που χάθηκε. Ο Γιώργος το περιγράφει και κλαίει πάντα.

Αυτό ακριβώς δείχνει ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ αυτήν την συνταραχτική εμπειρία που έχει βιώσει σε τρυφερή ηλικία, για να αποσπάσει συμπάθεια, εύνοια, προσοχή ή δημοσιότητα.

Δεν το συζητήσαμε πριν να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι κάτι που έχουμε να το συζητήσουμε χρόνια. Είναι ένα θέμα που δεν είναι ευχάριστη συζήτηση για τον Γιώργο. Είναι κάτι που μου είχε αποκαλύψει όταν τον είχα γνωρίσει».

Μαριαλένα – Σάκης Κατσούλης – Γιώργος Λιβάνης

Η Μαριαλένα, ο πρώην σύντροφος της Σάκης Κατσούλης και ο νυν σύντροφος της Γιώργος Λιβάνης, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει το επίκεντρο συζητήσεων όσον αφορά τη σχέση της παίκτριας με τον συμπαίκτη της αλλά και με το σύντροφο που την περιμένει στην Αθήνα.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» ήρθε σε επικοινωνία με πρόσωπο από τον Άγιο Δομίνικο και έδωσε φως στην υπόθεση αποκαλύπτοντας την αλήθεια γύρω από τη σχέση τους.

«Υπάρχουν διάφορα spoiler που λένε ότι η Μαριαλένα έμαθε ότι στην Αθήνα την σχολιάζουν για τη σχέση της με τον Σάκη. Αλήθεια, αυτό δεν είναι δυνατόν, εκτός αν την πήραν τηλέφωνο… Η αλήθεια απέχει πολύ από αυτές τις φαντασιώσεις, η Μαριαλένα προφανώς και δεν έμαθε ποτέ όσα σχολιάζονται στην Αθήνα ούτε και η μητέρα της ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Σάκης Κατσούλης θα πάει στο Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη… Ήξεραν ότι θα παίξει πολύ το reality της πρώην και του πρώην, Όσο για την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είχε μπει στο παιχνίδι ο Σάκης, αυτό όντως συνέβη γιατί η Μαριαλένα πίστευε επειδή είχε περάσει ένας μήνας ότι δεν θα έμπαινε. Πιο πολύ πειράχτηκε επειδή μπήκε στο παιχνίδι μαζί με την Χριστίνα, καθώς θεωρούσε ότι είναι η νυν του Σάκη. Έτσι είχε αντιδράσει και είχε πει τον Σάκη «Καραγκιόζη». Αυτό ήταν και λίγο ίντριγκα της παραγωγής», δήλωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Spoiler

Μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα της ασυλίας, η μπλε ομάδα έθεσε ως υποψήφια για αποχώρηση την Άννα Μαρία Βέλλη.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Eυτυχείτε», η μπλε ομάδα φαίνεται πως θα χάσει και σήμερα το σημερινό αγώνισμα, με αποτέλεσμα να θέσει ως υποψήφιο για αποχώρηση έναν δεύτερο παίκτη από την ομάδα τους.

Αυτός ο παίκτης θα είναι ο James, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία θα επιλέξει για υποψήφια την Χριστίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This