Άννα Μαρία Βέλλη: «Είχα ρωτήσει για πλάκα τον Σάκη αν την πέφτει στην Μαριαλένα και μου είχε απαντήσει “ναι”» (video)

Ο Γιώργος Λιβάνης δηλώνει ότι στηρίζει την Μαριαλένα.

Must Read

Ο Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται να έχει κρατήσει πολύ φιλικές σχέσεις με την πρώην συμπαίκτριά του Σοφία Μαργαρίτη, την οποία υποστήριζε αφότου εκείνος έφυγε από το παιχνίδι καθώς την θεωρούσε πολύ δυνατή παίκτρια.

Ο σοβαρός τραυματισμός όμως που είχε στο πόδι την ανάγκασε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι δύο πρώην παίκτες της κόκκινης ομάδας ωστόσο, συναντήθηκαν μετά από τόσο καιρό στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια στο κέντρο της Αθήνας.

Η πρώην σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ. Ο νυν σύντροφος της παίκτριας από την μπλε ομάδα παρόλα αυτά, φαίνεται να μην τον νοιάζουν τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς και να στηρίζει την κοπέλα του βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιβάνης μάλιστα χθες αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ότι δεν υπήρχε πρόταση από την παραγωγή να πάει στο πάρτι της ένωσης των παικτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής ωστόσο, ο τραγουδιστής φαίνεται πως έκανε unfollow στον στον Σάκη Κατσούλη.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν σχολιαστεί αρνητικά μέσα στο παιχνίδι είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, καθώς είχε βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο τσακωμών. Επίσης η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας είχε έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη, γεγονός που φούντωνε τις φήμες για ενδεχόμενο ειδύλλιο.

Η γνωστή Youtuber παρόλα αυτά αποχώρησε από το reality επιβίωσης με πολλούς από τους συμπαίκτες της να χαίρονται με αυτήν την κατάληξη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε στα όσα έζησε κυρίως το τελευταίο διάστημα μέσα στο παιχνίδι αλλά και για τον Νίκο Μπάρτζη.

«Είμαι καθαρή, φαγωμένη και έχω κοιμηθεί σε κρεβάτι. Πίστευα ότι ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα. Του είχε πει ότι εφόσον τα παιδιά δεν ψηφίζουν αγωνιστικά πρέπει να δώσει είτε τη Μαριαλένα είτε τον Αλέξη. Ο Αλέξης θα πει αυτό που χρειάζεται να πει για να δημιουργήσει την ίντριγκα που θέλει ανεξαρτήτως αν λίγο πριν είχε πει κάτι άλλο. Θυμάμαι τον Σάκη να μην τον κοιτάει στα μάτια, να αποκαλεί τον Νίκο ψεύτη και λίγο μετά να παραδέχεται ότι το είπε, το ίδιο έκανε και η Μαριαλένα. Δεν ήταν καταγεγραμένο, ίσως είναι μια τακτική των παιδιών να δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα εκτός κάμερας. Μου κάνει εντύπωση που η Μαριαλένα τα είπε αυτά για τον Νίκο που ήταν τόσο κοντά στην αρχή. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πατρονάρω τη συμπεριφορά του ήταν και ο λόγος που έχουμε τσακωθεί με τον Νίκο, πως θα του γράφαμε και λόγο; Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός, είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη, η Άννα Μαρία Βέλλη δήλωσε: «Ο Σάκης σίγουρα μετέφερε πράγματα στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας απλός φίλος της, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν μαζί αρκετά καιρό, ζούσαν μαζί, ήξερε καλά πως να τη χειριστεί. Η μεταστροφή στη συμπεριφορά της ήταν αυτό που με πλήγωσε περισσότερο. Έχει κάνει τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα μέσα στο παιχνίδι.

Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης έκανα χιουμοριστικά μια κουβέντα μαζί του, του είχα πει “της την πέφτεις;” μου είχε πει “ναι” αλλά είχαμε γελάσει. Γενικότερα έχουν έρθει πολύ κοντά τα παιδιά, αν θέλουν να ξαναείναι μαζί και είναι όντως ευτυχισμένοι τους το εύχομαι. Στην αρχή έφυγε δίπλα από εμένα και τον Τζέιμς, μετά πήγε δίπλα στον Νίκο, μετά δίπλα στα κορίτσια και κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This