Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Survivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα επειδή χωρίστηκε με τον Σάκη (video)

Η ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα ασυλίας.

Τα δεδομένα άλλαξαν και η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να ανακατέψει τους παίκτες δημιουργώντας έτσι δύο νέες ομάδες που έχουν ως εξής:

Μπλε ομάδα: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, James Καφετζής, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα, Νίκος Μπάρτζης.

Κόκκινη ομάδα: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξης Παππάς, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Νικολέττα, Τριαντάφυλλος

Όπως είναι φανερό η Μαριαλένα και ο Σάκης δεν θα αγωνίζονται για την ίδια ομάδα, γεγονός το οποίο στεναχώρησε ιδιαίτερα τη Μαριαλένα, η οποία άρχισε να κλαίει ακατάπαυστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε» Λόγω αυτής της αλλαγής, η Μαριαλένα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η Μαριαλένα ξεκίνησε να κλαίει πολύ, ακόμη και με την επιστροφή στην παραλία. Είναι άσχημα ψυχολογικά. Έχει βρει αποκούμπι και κλαίει στην πλάτη της Χριστίνας», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Αναφορικά με την αντίδραση της Μαριαλένας, μίλησε ο Γιώργος Λιανός στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Sfera» λέγοντας: «Βρε μαύρο δάκρυ κι αυτό. Αυτό δεν το κατάλαβα γιατί είναι και στην ίδια παραλία. Δεν ξέρω αν τα ξαναβρήκαν; Δεν έχει παραδεχτεί κάποιος κάτι τέτοιο. Τα παιδιά είναι πολύ κοντά, αλλά δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι, αλλά πολύ κλάμα».

Και αποκάλυψε: «Ο πρώτος αγώνας ήταν κάπως, αλλά στον δεύτερο αγώνα έγινε χαμός. Μην σου πω ότι θα γίνει και μια τρίτη ομάδα».

Spoiler

Μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων σήμερα αναμένεται να δούμε το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γνωστός και ως μισθοφόρος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter σήμερα φαίνεται ότι θα κερδίσει η μπλε ομάδα, ενώ αύριο τα ηνία θα πάρει η κόκκινη ομάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ