Survivor: Το φιλί του Τριαντάφυλλου με τον Ηλία, το τσιτσίδωμα του Ηλία και του Γιώργου και οι προθέσεις του Σάκη για την Μαριαλένα (video)

Το Twitter γλέντησε τον Ηλία και τον Τριαντάφυλλο!

Must Read

Ενώ όλοι γιορτάσαμε τις άγιες μέρες του Πάσχα με τις οικογένειά μας και φάγαμε μέχρι «σκασμού», οι παίκτες του Survivor αγωνιζόντουσαν για το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και το πολυπόθητο πασχαλινό γεύμα.

Τελικά κέρδισε η κόκκινη ομάδα, η οποία «πάλεψε» με ιδιαίτερο ζήλο και η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη που ο Τριαντάφυλλος με τον Ηλία Μπογδάνο λίγο πριν λήξει ο αγώνας φιλήθηκαν στο στόμα.

Το γεγονός αυτό δεν το άφησαν ασχολίαστο οι χρήστες του Twitter και έκαναν λόγο ότι ο Ηλίας Μπογδάνος γύρισε την μπιφτέκα, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που έριχνε τα βέλη του στον γνωστό τραγουδιστή.

https://twitter.com/eirini_85/status/1389315279164002305?s=20

https://twitter.com/darasgia/status/1389315566037516292?s=20

Πριν ξεκινήσει όμως ο αγώνας ο Ηλίας Μπογδάνος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έβαλαν ένα στοίχημα με τους παίκτες της μπλε ομάδας. Συγκεκριμένα αν νικούσαν οι κόκκινοι, οι δύο προαναφερθέντες παίκτες θα έμπαιναν στη θάλασσα να κάνουν μπάνιο τσίτσιδοι, ενώ ο James Καφετζής υποσχέθηκε πως θα φορούσε το μαγιό της Άννας Μαρίας για να κάνει μπάνιο.

Ο Ηλίας Μπογδάνος όμως και ο Γιώργος Ασημακόπουλος κράτησαν το λόγο τους και μπήκα στη θάλασσα όπως τους γέννησε η μάνα τους.

Η νίκη αυτή όμως της κόκκινης ομάδας δεν άφησε το Σάκη Κατσούλη να τη χαρεί με την ψυχή του, αφού η πρώην σύντροφος του, Μαριαλένα θα στερηθεί το πασχαλινό γεύμα.

Έτσι λοιπόν ο Σάκης της πρότεινε του να περάσουν του χρόνου μαζί το Πάσχα, με τη Μαριαλένα να έρχεται σε δύσκολη θέση και να του απαντάει: «Για τις δηλώσεις του; Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ».

Ο Σάκης στην συνέχεια ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.

«Της το είπα είτε φιλικά είτε σαν ζευγάρι από την χαρά μου… Κανείς δεν ξέρει την πορεία μας μετά το παιχνίδι. Αλλά μου το παίζει δύσκολη κι έχει αρχίζει και με κουράζει που είναι τόσο. Οπότε θα περιμένω να τα πούμε έξω από το παιχνίδι.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This