Σάββατο 8/5/2021

Survivor: Το φιλί του Τριαντάφυλλου με τον Ηλία, το τσιτσίδωμα του Ηλία και του Γιώργου και οι προθέσεις του Σάκη για την Μαριαλένα (video)

Το Twitter γλέντησε τον Ηλία και τον Τριαντάφυλλο!

Ενώ όλοι γιορτάσαμε τις άγιες μέρες του Πάσχα με τις οικογένειά μας και φάγαμε μέχρι «σκασμού», οι παίκτες του Survivor αγωνιζόντουσαν για το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και το πολυπόθητο πασχαλινό γεύμα.

Τελικά κέρδισε η κόκκινη ομάδα, η οποία «πάλεψε» με ιδιαίτερο ζήλο και η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη που ο Τριαντάφυλλος με τον Ηλία Μπογδάνο λίγο πριν λήξει ο αγώνας φιλήθηκαν στο στόμα.

Το γεγονός αυτό δεν το άφησαν ασχολίαστο οι χρήστες του Twitter και έκαναν λόγο ότι ο Ηλίας Μπογδάνος γύρισε την μπιφτέκα, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που έριχνε τα βέλη του στον γνωστό τραγουδιστή.

Πριν ξεκινήσει όμως ο αγώνας ο Ηλίας Μπογδάνος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έβαλαν ένα στοίχημα με τους παίκτες της μπλε ομάδας. Συγκεκριμένα αν νικούσαν οι κόκκινοι, οι δύο προαναφερθέντες παίκτες θα έμπαιναν στη θάλασσα να κάνουν μπάνιο τσίτσιδοι, ενώ ο James Καφετζής υποσχέθηκε πως θα φορούσε το μαγιό της Άννας Μαρίας για να κάνει μπάνιο.

Ο Ηλίας Μπογδάνος όμως και ο Γιώργος Ασημακόπουλος κράτησαν το λόγο τους και μπήκα στη θάλασσα όπως τους γέννησε η μάνα τους.

Η νίκη αυτή όμως της κόκκινης ομάδας δεν άφησε το Σάκη Κατσούλη να τη χαρεί με την ψυχή του, αφού η πρώην σύντροφος του, Μαριαλένα θα στερηθεί το πασχαλινό γεύμα.

Έτσι λοιπόν ο Σάκης της πρότεινε του να περάσουν του χρόνου μαζί το Πάσχα, με τη Μαριαλένα να έρχεται σε δύσκολη θέση και να του απαντάει: «Για τις δηλώσεις του; Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ».

Ο Σάκης στην συνέχεια ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.

«Της το είπα είτε φιλικά είτε σαν ζευγάρι από την χαρά μου… Κανείς δεν ξέρει την πορεία μας μετά το παιχνίδι. Αλλά μου το παίζει δύσκολη κι έχει αρχίζει και με κουράζει που είναι τόσο. Οπότε θα περιμένω να τα πούμε έξω από το παιχνίδι.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ