GNTM: Όλη η αλήθεια για τo πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά (video)

Ποια θα πάρει τη θέση της τελικά;

Must Read

Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το ποια θα πάρει την θέση της στο reality μόδας.

Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο ότι θα την αντικαταστήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο αυτή η φημολογία διαψεύσθηκε σχεδόν αμέσως από το ίδιο το μοντέλο.

Στην συνέχεια η γνωστή instagramer Soula Glamorous αποκάλυψε πως στον ρόλο του κριτή – παρουσιάστριας του εν λόγω reality θα δούμε την Ευαγγελία Αραβανή.

Η εκπομπή «Happy Day» όμως άλλαξε τα δεδομένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της το κανάλι STAR ψάχνει ένα φρέσκο πρόσωπο για τα τηλεοπτικά δρόμενα.

«Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έγινε κάστινγκ σε άγνωστα πρόσωπα και, μάλιστα, είχαν προσεγγίσει μία δική μου φίλη που ζει στο εξωτερικό και διαπρέπει στον χώρο του styling, με παγκόσμιους τίτλους», είπε στην συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» όμως από την μεριά της, αποκάλυψε πως η Ευαγγελία Αραβανή είναι μέσα στις επικρατέστερες για την συγκεκριμένη θέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως την θέση διεκδικούν η Ευαγγελία Αραβανή, η Αναστασία Περράκη, η Νάντια Σερλίδου, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και η Αγγελική Τσιώνου.

  1. Ευαγγελία Αραβανή

2. Αναστασία Περράκη

3. Νάντια Σερλίδου

4. Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

5. Αγγελική Τσιώνου

Ωστόσο σύμφωνα με της πηγές της εκπομπής, η Ευαγγελία Αραβανή δεν παρευρέθηκε στο casting, το γεγονός αυτό όμως δεν αποδεικνύει ότι δεν θα συμμετάσχει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This