Σάλος με το σχόλιο του Πορτοσάλτε σε ιδιοκτήτη σπιτιού που έκλαιγε πάνω από τα αποκαΐδια (video)

Ξεπέρασε κάθε όριο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ!

Must Read

Τη στιγμή που οι πολίτες βιώνουν το απόλυτο δράμα βλέποντας τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη στην πύρινη λαίλαπα που σαρώνει σπίτια αλλά και τον καταπράσινο πνεύμονα της Δυτικής Αττικής, η αντίδραση ορισμένων δημοσιογράφων προκαλεί οργή και αποτροπιασμό.

Δεν φτάνει που οι κάτοικοι της περιοχής ακούνε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να υποστηρίζει ότι «ήμασταν άτυχοι» και να εναποθέτει τις ελπίδες του στην μείωση των ανέμων, τώρα ακούν και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε να κάνει παρατηρήσεις για τους ιδιοκτήτες που έχουν πληρώσει ασφαλιστικές εταιρίες...

Κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από το Αλεποχώρι, ο Πορτοσάλτε ρώτησε με ύφος επικριτικό ύφος τον ρεπόρτερ Γιώργο Τσελίκα εάν ο ιδιοκτήτης έχει ασφαλίσει το σπίτι του!

Παρά το γεγονός ότι οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να «μαζέψουν» το απαράδεκτο σχόλιο του, ο ίδιος επέμεινε τονίζοντας ότι τα σπίτια πρέπει να ασφαλίζονται «Εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο, πρέπει να τα λέμε! Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε» επανέλαβε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This