«Πάγωσαν» στο Mega με όσα είπε ο Λιάτσος για την έγκυο και τον βομβαρδισμό στο μαιευτήριο 

Twitter: Διαγράφουμε tweets που σχετίζονται με την άρνηση βίαιων γεγονότων

Must Read

UPDATE: Γέννησε η έγκυος από το μαιευτήριο της Μαριούπολης

Πανικός επικρατεί με τον βομβαρδισμό του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη, μετά την ανάρτηση της Ρωσικής πρεσβείας στη Βρετανία, που ανέφερε ότι η τραυματισμένη έγκυος που έχει γίνει viral από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι… ηθοποιός.

Η πρεσβεία στην ανάρτηση της, την οποία «κατέβασε» το Twitter, αναφέρει ότι πρόκειται για την εγκυμονούσα beauty blogger Marianna Podgurskaya, την οποία φωτογράφισε ο επαγγελματίας φωτογράφος Yevgeny Maloletka, ο οποίος συνεργάζεται στενά με δυτικά πρακτορεία ειδήσεων. Μάλιστα υποστηρίζει ότι τα τραύματά της είναι αποτέλεσμα ρεαλιστικού… μεικ απ και ότι είναι η ίδια που φαίνεται στις 3 φωτογραφίες. 

Στέλεχος του Twitter δήλωσε στο BBC σχετικά με την ανάρτηση της Ρωσικής πρεσβείας στη Βρετανία, πως: «Λάβαμε μέτρα επιβολής κατά των Tweets που αναφέρατε, καθώς παραβίαζαν τους Κανόνες του Twitter, ειδικά τις πολιτικές μας περί μίσους και καταχρηστικής συμπεριφοράς που σχετίζονται με την άρνηση βίαιων γεγονότων».

https://www.instagram.com/p/Ca5Agcrq_7a/

O Δημήτρης Λιάτσος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, επικαλέστηκε τις δηλώσεις του ρωσικού ΥΠΑΜ και ανέφερε ότι ένα έμπειρο μάτι μπορεί να καταλάβει βλέποντας τις φωτογραφίες ότι δεν πρόκειται για αεροπορικό βομβαρδισμό, αλλά για ελεγχόμενες εκρήξεις. Μάλιστα αποκάλυψε ότι το συγκρότημα όπου στεγάζεται το μαιευτήριο όχι μόνον είχε εκκενωθεί από στρατιώτες του τάγματος Αζόφ από τις 26 Φεβρουαρίου, αλλά δεν είχε και ρεύμα από τις 2 Μαρτίου, γεγονός που σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν γεννήσεις.

«Ερχεται τώρα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και λέει το εξής: Προσπαθήστε να φανταστείτε ότι έγινε αεροπορικός βομβαρδισμός και το το κτίριο είναι όρθιο. Για όσους ξέρουν, μπορούν να δουν πίσω από τους καπνούς και έχουν κάποια γνώση, μπορούν να δουν αυτό που λέει το υπ. Άμυνας της Ρωσίας, ότι η ανάλυση των στοιχείων από εκείνη την πλευρά δείχνει ότι δίπλα στα κτίρια έγιναν ελεγχόμενες εκρήξεις. Οι φωτογραφίες της περιοχής, του νοσοκομείου, δείχνουν ότι οι εκρήξεις ήταν στημένες, γιατί αυτές μπορούν να ξεγελάσουν τον κοινό οφθαλμό, την κοινή γνώμη, αλλά δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους επαγγελματίες που ξέρουν πολύ καλά ότι βομβαρδισμός από αεροπλάνο σε ένα κτήριο δεν θα άφηνε τίποτα όρθιο. Το είπε και ο εκπρόσωπος του Ντονέσκ, ότι η κοπέλα είναι επαγγελματίας μοντέλο, η οποία βρέθηκε εκεί και ουσιαστικά φαίνεται σε 2-3 φωτογραφίες και τίποτα παραπέρα. Χωρίς να υπάρχουν δίπλα νοσοκομειακοί, νοσοκόμες, μαμές. Και το κυριότερο, από τις 2 Μαρτίου στο κτίριο αυτό, δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα. Ποιες γεννήσεις θα μπορούσαν να γίνουν εκεί μέσα; Και ήδη είχε αδειάσει από τις 26 Φεβρουαρίου, είχαν πετάξει όλο το νοσοκομείο έξω, οι μαχητές του Αζόφ και ουσιαστικά το είχαν κάνει ορμητήριό τους. Ας δούμε και αυτά τα στοιχεία και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του» δήλωσε αφήνοντας άφωνο το πάνελ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This