Σκληρό ροκ στο «Survivor» ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Καραγκούνια, εν μέσω φημών για… στενή παρέα Άρη και Σοφιάνας

Χαμός και στο twitter: O Ατζούν για να εξυπηρετήσει το ριάλιτι δεν λογαριάζει ούτε γάμους ούτε προσωπικότητες

Must Read

Μπορεί να πέρασαν 48 ώρες από το «έλα να δεις» που έγινε στο «Survivor», όμως τα πνεύματα όχι μόνο δεν έχουν ηρεμήσει, αλλά κατά πως φαίνεται το reality επιβίωσης του Ατζούν στον Σκάι εξελίσσεται σε Fight Club, με φόντο εξωτικές παραλίες!

Μετά τις φωνές και τις απειλές για μηνύσεις στο συμβούλιο-ρινγκ ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, το οποίο ήταν πασπαλισμένο με ατάκες του τύπου «μισογύνης, κλέφτης και απατεώνας», είχαμε ένα twitter να κάνει πάρτι και μια Αντωνά από την Αθήνα να προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει στον Αγιο Δομίνικο και να διαχειριστεί τις φήμες και τα υπονοούμενα που θέλουν τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη να κάνουν πολύ… στενή παρέα κάτω από τους κοκοφοίνικες! Η δημοσιογράφος από το πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ξεσπάθωσε, λέγοντας στον αέρα πως ο Τάκης Καραγκούνιας επιδίωκε αυτή τη ροκ κατάσταση και προσθέτοντας: «Πέντε χρόνια που είμαι με τον Άρη δεν τον έχω δει έτσι. Τρεις μήνες τώρα, από τη μέρα του τραυματισμού του, δέχεται συνέχεια επιθέσεις».

Δείτε επίσης: Η Μαρία Αντωνά απάντησε στις αιχμές του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον πιο σωστό τρόπο

Η Αντωνά δικαιολόγησε την αντίδραση του συντρόφου της, από τη στιγμή που διαρκώς υποδαυλίζουν τη θέση του στο «Survivor». Υπενθύμισε δε ότι ο Σοϊλέδης προθυμοποιήθηκε να προσφέρει ως δωρεά την κηδεία του πατέρα του Τάκη. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη και πάντα προσπαθώ να τον δικαιολογώ. Έχω σοκαριστεί, όμως, με αυτό που έχω δει» ήταν τα λόγια της, την ώρα που τα… Ρίχτερ από τον Άγιο Δομίνικο συνέχιζαν να ταρακουνάνε το twitter, με τους χρήστες να μοιράζονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, όπως άλλωστε έχουν μοιραστεί και οι παίκτες του reality!

«Επειδή και εδώ φαίνεται το μοντάζ σε ό,τι είπε ο Τάκης για το στόρι Σοφιάννας – Άρη, και αν και τον Άρη τον έχω κατακρίνει πολλές φορές, έχει δίκιο να νευριάζει που λέγονται τέτοια πράγματα στον αέρα, ενώ βλέπει και η Αντωνά» έγραψε ένας χρήστης, παίρνοντας το μέρος του ποδοσφαιριστή, με έναν άλλον όμως χρήστη να έχει αντίθετη άποψη και να λέει «Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος για τσαμπουκά να μας πείσει για την αθωότητά του, λες και δεν υπάρχει διάλογος και ο κουμπάρος του ούτε που σηκώθηκε από το σκαμπό να βοηθήσει. Όχι τέτοιοι φίλοι… σπανίζουν», κατακεραυνώνοντας και τον Απόστολο Ρουβά που κοίταγε απαθής τον κακό χαμό την ώρα του συμβουλίου, με έναν άλλον τουιτερά να πετά τις σπόντες του για το ειδύλλιο ανάμεσα σε Σοϊλέδη – Αβραμάκη γράφοντας: «Για να μην ξεφουρνίσει ο Τάκης αυτό που δεν πρέπει να ακουστεί, ο Σόιλε ξεσηκώθηκε… Μας κόβει, μη νομίζετε»!

Κάποιος άλλος χρήστης όμως το πήγε ακόμα παρακάτω βάζοντας στο κάδρο και τον Ιλιτζαλί: «Ο Ατζούν προκειμένου να εξυπηρετήσει reality και τηλεθέαση δεν λογαριάζει ούτε γάμους ούτε προσωπικότητες. Βρήκε και τους Ασημίνα, Τάκη, Εμμανουήλ που είναι ικανοί για όλα και παίζει τα ρέστα του. Ειλικρινά υπομονή στην @mariamant που είναι αξιοπρεπέστατη».

Δεν έλειψαν όμως και οι αποκαλύψεις με βιτριολικά τιτιβίσματα, με έναν χρήστη να βγάζει κάποια άπλυτα στη φόρα για λογαριασμό της Σοφιάννας: «Μα, ρε Σοφιάννα, από τον Τσολάκη στον Σοϊλέδη, πόσο έπεσε το γούστο σου; Σε έχει βαρέσει η πείνα στο κεφάλι», με έναν άλλον να γράφει φόρα παρτίδα: «Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται, λένε και έχουν δίκιο… Μεγάλη καψούρα στην προκειμένη… ρε τη Σοφιάννα» σχολιάζοντας τα περί ειδυλλίου της με τον Σοϊλέδη!

Η παρολίγον κλοτσοπατινάδα εκτίναξε στο 21,6 % την τηλεθέαση

Ο άνευ προηγουμένου τσακωμός ανάμεσα σε Άρη και Τάκη έδωσε στον Σκάι 21,6% τηλεθέαση στο σύνολο και 19,9% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά όχι τόσο υψηλά για τις απείρου κάλλους εικόνες που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση! Το χρονικό του… ρινγκ, που πέρασε στην… trash ιστορία της TV, άρχισε όταν ο Σοϊλέδης τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με όλα όσα συμβαίνουν.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Eχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάννα και τη Μέη, γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. Έπαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει. Τον Τάκη» είπε στην αρχή ο Σοϊλέδης, με τον Καραγκούνια να σηκώνει το γάντι και να ανταπαντά: «Υποτιμά συνανθρώπους του. Ειρωνεύεται, έπαρση, εγωπαθής. Υποτιμώντας τον ανδρισμό μου με είπε αγοράκι. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πώς ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος. Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους. Μου έχει φερθεί τόσο ανάγωγα σήμερα και πουλά τσαμπουκά. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο»! Ε, δεν ήθελε και πολύ ο σύντροφος της Αντωνά να γίνει μπαρούτι και να αρχίσει να απειλεί με αποχώρηση από το reality, με τον Καραγκούνια να φωνάζει: «Σκουπίδι είσαι εσύ, νούμερο»! Οι δυο άντρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν μέσα για να τους χωρίσουν και τον Λιανό να αποβάλει από το συμβούλιο τους δύο παίκτες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This