Πυρ και μανία η Καινούργιου για τον παπά που «επιτέθηκε» στην τρανς γυναίκα: «Μόνος σας σταυρωθήκατε…»

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας με την τραγική συμπεριφορά ενός ιερέα, ο οποίος αρνήθηκε να προσφέρει φαγητό σε μία τρανς γυναίκα, παρότι διέθετε όλα τα απαραίτητα χαρτιά για το συσσίτιο

Η σεξιστική συμπεριφορά του προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινή γνώμη. Έπειτα από την τροπή που πήρε το συγκεκριμένο θέμα η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από το συγκεκριμένο παπά. Ωστόσο ο ίδιος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση καθώς όπως θεωρεί πως «θα τον σταυρώσουν».

Η Κατερίνα Καινούργιου ούσα έξαλλη από την συμπεριφορά του ιερέα σχολίασε πως: «Μόνος σας σταυρωθήκατε πάτερ, μετά τις δηλώσεις και τις πράξεις σας! Μετά τις ατάκες που είπατε στη γυναίκα που ήρθε απλά να πάρει το φαγητό. Θα σας σταυρώσουμε; Εσείς χαρακτηρίσατε μία γυναίκα που έχει κάνει αλλαγή φύλου, που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα, ως “άνθρωπο του διαβόλου”. Εσείς τα είπατε όλα αυτά! Δεν το κάνουμε εμείς»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This