Τι εξήγηση θα δώσει η Μάνδρου;

Must Read

Ο Άρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε σήμερα ότι η Ιωάννα Μάνδρου θα εμφανιστεί αύριο στο στούντιο του Σκάι για να μιλήσει για την παραπομπή Παπαγγελοπούλου και τις δικαστικές εξελίξεις.

Μόλις λίγες ημέρες μετά το της άρθρο της στην Καθημερινή, στο οποίο η Ιωάννα Μάνδρου
παρενέβη στο έργο της δικαιοσύνης, ενώ έφτασε στο σημείο να επιτεθεί με άθλιο τρόπο κατά της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ελένης Μετσοβίτου – Φλουρή, αφήνοντας αιχμές ακόμα και για την διανοητική της κατάσταση, σήμερα διαπιστώθηκε ότι τα όσα έγραψε είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο Σάμπυ Μιωνή!

Ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας κατέκρινε σήμερα την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την απαλλακτική της πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο σχετικά με τη δήθεν σκευωρία στο σκάνδαλο Novartis. Στην ανακοίνωσή του καταφέρεται με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα, θίγοντας το κύρος της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι εξήγηση θα δώσει η Ιωάννα Μάνδρου για αύτη την τρομακτική σύμπνοια με τον Σάμπυ Μιωνή…

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This