Νίκος Κοκλώνης: Η επιστροφή του Fame Story, η παρουσιάστρια του Secret Song και το comeback της Αλιμπέρτη

«Ο Περικλής, δεν έχει φωνή, είναι όπως εγώ – μη σου πω και χειρότερος»

Must Read

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Κοκλώνης αναφορικά με τα προγράμματα που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας το επόμενο διάστημα από την BarkingWell.

Ο γνωστός παραγωγός παρευρέθηκε χθες στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς του STAR, «IQ160», και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα πρόσωπα με τα οποία θα συνεργαστεί, ενώ αναφέρθηκε και στις αιχμές που άφησε ο Περικλής Κονδυλάτος για την Δέσποινα Βανδή.

Δείτε επίσης: Η κολοτούμπα του Περικλή Κονδυλάτου: «Δεν έκανα κάποιο σχόλιο για την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή»

«Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανεώνει στο MEGA. Δεν είναι για καθημερινό, είναι για Σαββατοκύριακο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ότι «έρχεται το Secret Song στον Alpha, που θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει επιτέλους σε ένα τόσο επιτυχημένο project του εξωτερικού».

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το Fame Story, o παρουσιαστής του «J2US» παραδέχτηκε ότι: «Έρχεται τον Σεπτέμβρη. Δεν είναι κι εύκολο να γίνει, βλέπετε πως είναι το τηλεοπτικό τοπίο, είναι περίεργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το J2US θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει Ιανουάριο κι εγώ κάτι θα παρουσιάζω Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο».

«Το Dr.Oz αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει γυρίσματα, γράφει εκπομπές. Ο ΑΝΤ1 θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Τη Σοφία Αλιμπέρτη την ήθελα σαν τρελός στο J2US, είναι ένας έρωτας που κρατάει από το καλοκαίρι. Ζω για την πρεμιέρα του Dr.Oz για να δω το comeback της Σοφίας Αλιμπέρτη. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη διαφορά», είπε στην συνέχεια για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Δείτε επίσης: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποχώρησε από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Τέλος, ο γνωστός επιχειρηματίας κλήθηκε να σχολιάσει την συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου, τονίζοντας ότι: «Οι κριτές αγαπάνε όλα τα ζευγάρια. Εμείς κάνουμε ένα φιλανθρωπικό σόου. Ο Περικλής, που τον αγαπάω πολύ, δεν έχει φωνή, είναι όπως εγώ – μη σου πω και χειρότερος. Όλα τα ζευγάρια μου στέλνουν μηνύματα όταν φεύγουν, γιατί νομίζουν ότι είναι ο Παβαρότι».

Δείτε επίσης: Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Περικλή Κονδυλάτο: «Πρέπει να είσαι πολύ κακομαθημένος»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This