Survivor: Η αποχώρηση της Χαμπέρη, η ήττα της κόκκινης ομάδας και η συγνώμη του Μαρτίκα που δεν δόθηκε ποτέ

Ο Μπάρτζης τους «κοροϊδεύει» όλους...

Must Read

Ακόμη ένα συμβούλιο αποχώρησης έφθασε χθες στο τέλος του. Οι παίκτες της μπλε ομάδας είχαν να διαχειριστούν ακόμη μία αποχώρηση αφού οι υποψήφιοι που ήταν στον τάκο ήταν τέσσερεις μαχητές.

Οι παίκτες που είχαν βγει στον τάκο ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και η Ελένη Χαμπέρη.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους κι αυτή δεν ήταν άλλη από την Ελένη Χαμπέρη.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω», είπε χαρακτηριστικά η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της.




Στην συνέχεια εκμυστηρεύτηκε πως για νικητή του Survivor θα ήθελε το Νίκο Μπάρτζη.




Μαριαλένα και Σάκης εναντίον του Μαρτίκα

Όπως είχαμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε εκφράσει την ενόχλησή του σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης από την Μαριαλένα και είχε πει χαρακτηριστικά την φράση «Έβγαλε μία γλώσσα περισσότερη κι από το μπόι της».

Η φράση αυτή φαίνεται πως ενόχλησε το ζεύγος Μαριανλένα-Σάκη και σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που είχε κάνει εκπομπή «Πρωινό μας», ο Σάκης θα απαιτούσε από τον Μαρτίκα να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαριαλένα.

Κι έτσι κι έγινε. Πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, η Μαριαλένα με δικηγόρο τον Σάκη προσπάθησε να βγάλει τον Μαρτίκα ως άτομο που επιτίθεται σε γυναίκες λεκτικά.

«Πληροφορήθηκα από την ομάδα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και για αυτό τον λόγο δεν θέλω να πάρει περισσότερη έκταση το όλο θέμα. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον Νίκο, εάν θεώρησε την στάση μου επιθετική αν και, από όσο με ξέρει και από όσα έχουμε περάσει μαζί, δεν θα έπρεπε να το πάρει έτσι. Επίσης, θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από την κόκκινη ομάδα εάν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα και κάποιοι συμπαίκτες μου θεώρησαν ότι τους εξέθεσα. Η πρόθεση μου ήταν καλοπροαίρετη και θέλω να πω και κάτι τελευταίο. Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως “όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα έχει”, εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο», είπε αρχικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Είναι αυτός ο οποίος βγαίνει συνέχεια μπροστά και υπερασπίζεται, υποτίθεται, τις γυναίκες και σε καμία περίπτωση δεν μου άρεσε. Για μένα δεν θα έπρεπε να λέγονται τέτοια πράγματα και τέτοιες φράσεις ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εκεί μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του», πρόσθεσε.

«Είναι φράση η οποία θίγει body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται και να μην λέγεται. Εν έτη 2023 δεν γίνεται πάλι να λέγεται ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μιλήσει μην και θίξει τον σύντροφο της. Αυτό που είπε χθες ο Σπύρος στο συμβούλιο και πάλι μου μεταφέρθηκε από τα παιδιά. Είναι πάλι άτοπο», τόνισε η Μαριαλένα.




Η Κόκκινη ομάδα κατηγορεί το Νίκο Μπάρτζη

Για το έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν χθες οι δύο ομάδες αλλά τη νίκη αυτήν την φορά έφερε η μπλε ομάδα, παρόλο που είναι αριθμητικά λιγότεροι εξαιτίας της αποβολής του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση.




Οι κόκκινοι όμως φαίνεται πως δεν πήραν πολύ καλά την ήττα τους, αφού έχουν συνηθίζει να κερδίζουν.

Οι κόκκινοι έχασαν και ψάχνουν δικαιολογία. Μετά το χθεσινό αγώνισμα βλέπουμε τους διάσημους να κατηγορούν το Νίκο Μπάρτζη σχετικά με το πρόβλημα που έχει με το πόδι του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θυμάται τον τραυματισμό του όποτε τον συμφέρει.

Ειδικότερα, στην παραλία της κόκκινης ομάδας, η Αφροδίτη Σκαφίδα παρατήρησε πως «το γεγονός είναι ότι ο Νίκος δεν ήθελε να παίξει στον προηγούμενο αγώνα που έπαιξε και έλεγε ότι πονάει, δεν ήταν καλά, “βάζετε την υγεία πιο κάτω από τον πόντο” έλεγε. Τον είδαμε σε έναν αγώνα που είχε να κάνει με τράβηγμα και είχε πει ότι δεν θα παίξει».

«Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν τόσο ωραία γιατί χάσαμε τον αγώνα επικοινωνίας. Το έπαθλο επικοινωνίας, που το θέλαμε τόσο πολύ, το χάσαμε σε έναν αγώνα που νομίζω πως ήταν για εμάς. Ήταν αγώνας ποδοσφαιρικός οπότε είχαμε άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο. Και δυστυχώς χάσαμε στο flag race! Φτάσαμε εκεί και έπαιξε ο Στέλιος με τον Νίκο, ο οποίος Νίκος από ότι φαίνεται μας κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας. Γιατί στον προηγούμενο αγώνα είχε ένα θέμα πολύ σοβαρό με το πόδι του, το οποίο η κόκκινη ομάδα λέει πως δεν το σεβάστηκε. Ο ίδιος από την αρχή έλεγε ότι “δεν έχω τον στόχο, δεν θα παίξω”. Μπήκε να παίξει και μετά τα έριχνε σε εμάς ότι εμείς δεν σεβόμαστε καθόλου την ασυλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι την ώρα που έκανε το cue του.

«Βλέπει ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα έχει μπάλα και ως ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει κάποια πράγματα αλλά είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνισμα γιατί στρεσάρεις το πόδι σου. Έχει να κάνει με τράβηγμα και πάρα πολύ πίεση όσον αφορά το κορμί, τόσο σωματική όσο και πάνω στα πόδια σου. Βλέπουμε λοιπόν τον Νίκο να λέει ότι θα ματσάρει, το κάνει στο πρώτο run, ματσάρει στο δεύτερο run και βγαίνει και στο flag race. Δεν ξέρω, ρε παιδί μου. Ρε συ Νίκο, αλήθεια, όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προσπαθείς εσύ να το δημιουργήσεις; Εμένα μου φαίνεται ότι ναι μεν υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά εσύ το μεγαλοποιείς» διευκρίνισε, επίσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα για τον παίκτη της μπλε ομάδας στο Survivor All Star.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This