Survivor spoiler: Ο αγώνας με τους Τούρκους και ο παίκτης που θα «αποχωρήσει»

O 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο προδομένος Μπόγδανος και τα καρφιά του Βασάλου για τον Πρίαμο.

Must Read

Με εντάσεις ξεκίνησε χθες το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για τους παίκτες του «Survivor All Star» καθώς υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση από την μεριά του Ηλία Μπόγδανου.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας εξέφρασε στον Γιώργο Λιανό την θλίψη που νιώθει για την αλλαγή στάσης του Νίκου Μπάρτζη.

«Γιώργο ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά γιατί, όπως ξέρουν όλοι, εγώ με τον Νίκο έξω από το Survivor ήμασταν πολύ κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω γιατί από την αρχή έχω κάνει πολλές. Ξεκίνησα με μία τοποθέτηση να παίρνουμε τις αποφάσεις πιο ομαδικά και με διάλογο κι ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα που με πόνεσαν και με στενοχώρησαν. Είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά, όπως την φιλία. Είπα ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι για έναν άνθρωπο που τον έχω αγαπήσει», είπε αρχικά και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του έφυγε για λίγο από το σημείο, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να τρέχει από πίσω του για να τον παρηγορήσει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι. Με στενοχωρεί. Δεν θέλω να πέσω μπροστά στην ομάδα και να ρίξω την ψυχολογία κανενός», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης της μπλε ομάδας στην συμπαίκτριά του.




Το μέρος του Ηλία όμως πήρε και ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο γνωστός φαρμακοποιός μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης τόνισε πως ο Νίκος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το όνομα του Στάθη Σχίζα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην συμπεριφορά του απέναντι στον Ηλία.

«Δεν σε άκουσα να πεις κάτι για τον Ηλία Μπόγδανο. Δεν σε άκουσα να τον υποστηρίζεις. Προσπαθείς να τον βάλλεις με ύπουλα χτυπήματα. 2,5 χρόνια σχεδόν φίλοι, έχετε περάσει πολλά κι έχετε φιλοξενηθεί ο ένας στο σπίτι του άλλου. Δεν σε είδα να τον εκτιμάς ή να τον στηρίζεις το ίδιο για έναν και μόνο λόγο, γιατί ο Μπόγδανος είναι ακόμα στο Survivor κι ένα από τα φαβορί για να φτάσει στον τελικό. Για αυτό το κάνεις. Ο Στάθης λείπει, για αυτό το εκμεταλλεύεσαι» σημείωσε ο Μαρτίκας στο Survivor.




Ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους Τάκη Καραγκούνια, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη,  Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη.

Χθες έγινε ακόμη μία ψηφοφορία και ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με πολλούς από τους παίκτες να μένουν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.




Βασάλος κατά Πρίαμου

Η υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη έχει φέρει τα πάνω κάτω στην μπλε ομάδα. Ο εν λόγω παίκτης βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Για την υποψηφιότητα του μίλησε στην αρχή του επεισοδίου ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζοντας κυρίως την στάση που κράτησαν ο Μάριος Πρίαμος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο προχθεσινό συμβούλιο του νησιού.

«Χθες έβλεπα τον Μάριο στο συμβούλιο κι ήταν ακραία διπλωμάτης. Ναι μεν ψηφίζει τον Μπάρτζη, ναι μεν είναι smooth, έχει πει ψέματα για εμένα, αλλά το έχω ξεπεράσει. Και τον βγάζω σέντρα, αλλά τον έχω από κοντά για να μην τον έχω αντιμέτωπο. Κάνω παρέα μαζί του, αλλά τον ψηφίζω για να μην έχω την γκρίνια της υπόλοιπης ομάδας. Δεν γίνεται Μάριε, πάρε μία θέση», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τώρα για τον Ασημακόπουλο δεν θέλω να μιλήσω, είναι όπου φυσά ο άνεμος. Τσακώνεται με την Μελίνα και μετά πάει μαζί της για να μην την έχει αντιμέτωπη. Συνεννοείται με τον Μαρτίκα, πάει με τον Μπάρτζη και λένε τώρα θα ψηφίσουμε τον Αγόρου. Τον Ασημακόπουλο, αλλά για τον Πρίαμο δεν το περίμενα»




Αγώνας Ελλάδας – Τουρκίας

Ο αγώνας που όλοι περίμεναν ήρθε! Όπως αποκαλύπτει το trailer σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Survivors.




Ο παίκτης που θα «αποχωρήσει»

Αυτήν την εβδομάδα οι παίκτες του Survivor ετοιμάζονται για την πολυπόθητη ένωση. Ένας όμως από τους παίκτες που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση δεν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, οι παίκτες που θα βρεθούν πολύ κοντά στην αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Ο Μαρτίκας όμως φαίνεται πως έχει πολλούς υποστηρικτές κι έτσι ο παίκτης που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής φαίνεται να είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This