MasterChef – Πωλίνα: «o Πορφύρης με είπε ύπουλη επειδή ήμουν σε αντίπαλη ομάδα»

Must Read

Το ταξίδι του MasterChef έφτασε στο τέλος του για την Πωλίνα, η οποία είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό κυρίως για την συμπεριφορά της.

Μία από τις κόντρες που είχε στο σπίτι του reality μαγειρικής ήταν με τον Γιώργο τον Πορφύρη, ο οποίος την στο παρελθόν την είχε αποκαλέσει οχιά.

Δείτε επίσης: Master Chef: To Twitter ξέσπασε κατά της Πωλίνας

Ο εν λόγω chef μάλιστα φάνηκε να νιώθει δικαιωμένος με την αποχώρηση της πρώην συμπαίκτριάς του, καθώς την θεωρεί ύπουλη και όχι τόσο καλή μαγείρισα.

Τα σχόλια αυτά του Γιώργου Πορφύρη κλήθηκε να σχολιάσει η Πωλίνα στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και υποστήριξε πως: «o Πορφύρης με είπε ύπουλη επειδή ήμουν σε αντίπαλη ομάδα»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This