Survivor: Οι δύο υποψήφιοι, το ξέσπασμα του Τάκη για την «βεβήλωση» της χαρακιάς του και ο εκνευρισμός του Αγόρου

Η συμμαχία Τάκη - Μαρτίκα και η ενόχληση του Βασάλου με τον Αγόρου.

Must Read

Κι ενώ είχαμε συνηθίσει την κόκκινη ομάδα να φέρνει νίκες αυτήν την φορά κέρδισε η μπλε ομάδα και μάλιστα το τελευταίο πόντο τον έφερε ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον Τάκη Καραγκούνια να μην μπορεί να το χωνέψει.




Έτσι λοιπόν οι κόκκινοι έχασαν την ασυλία και ήρθαν στην δύσκολη θέση της ψηφοφορίας. Η κάλπη ανέδειξε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τον Γιώργο Κόρομι και την Εύη Σαλταφερίδου.




Στο συμβούλιο του νησιού όμως δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Ο Τάκης Καραγκούνιας συνειδητοποίησε ότι η χαρακιά του «βεβηλώθηκε», γεγονός που τον στεναχώρησε πολύ. Συγκεκριμένα ο Μισθοφόρος ανέφερε στο Συμβούλιο ότι του χάλασαν το «Αίγιο» που είχε γράψει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος το έκανε.




Η ένωση των παικτών έγινε και όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να συμβιώσουν – συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη.

Μάλιστα άρχισαν και οι στρατηγικές μεταξύ παικτών αντίπαλης ομάδας, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας της μπλε ομάδας ήρθε πολύ κοντά με τον Τάκη Καραγκούνια που βρίσκεται στην κόκκινη ομάδα.




Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει για αποχώρηση έναν από τους παίκτες της. Ο Νικόλας Αγόρου απέσπασε τρεις ψήφους παρόλα αυτά φάνηκε να μην τον ενόχλησε. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του Survivor, αυτό που τον πείραξε ήταν η συμπεριφορά ορισμένων παικτών, οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, προσπαθούν να τον διαβάλουν.

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα. Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα.

Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση. Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί-κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο. Δεν δικαιολογούμαι».

«Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό», κατέληξε ο παίκτης της μπλε ομάδας.




Στο αγώνισμα που παρακολουθήσαμε χθες, είδαμε πως υπήρχε ένα κοινό εμπόδιο και για τους δύο αντιπάλους. Την ώρα όμως που αναμετρήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το Νικόλα Αγόρου, ο δεύτερος φαίνεται πως έσπρωξε τον πρώτο.

Ο Βασάλος δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του και ακολούθησε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσά τους.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πρόσεξε το λίγο την άλλη φορά.

Νικόλας Αγόρου: Ένα τζαρτζάρισμα ήταν, δεν υπήρχε ένταση.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μου το ‘κανες τρεις φορές, ρε φίλε, χωρίς λόγο.

Νικόλας Αγόρου: Να σε άφηνα να περάσεις; Υπήρχε κοινό πέρασμα.

«Τζαρτζαρίστηκαν χωρίς λόγο μέσα στον στίβο μάχης, ενώ είχε ο καθένας τον χώρο του. Για να τζαρτζαριστεί κάποιος στον σημερινό στίβο μάχης, σημαίνει ότι κάποιος το έκανε επίτηδες. Προφανώς και δεν άρεσε αυτό στον Κωνσταντίνο, ούτε εμένα θα μου άρεσε, γιατί είναι επικίνδυνο, μπορεί να χτυπήσεις. Αυτό δεν λέγεται fair play», σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είναι ανταγωνιστικός και καμιά φορά χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει. Και σε προηγούμενο αγώνα με το έρπειν μού είχε πιάσει το πόδι. Εφόσον χωράμε και οι δύο, για ποιον λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία; Του την… είπα. Καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την μεριά του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This