Τζόυς Ευείδη για τη σειρά «Οι μεν και οι δεν»: «Η Τερέζ έπαιρνε αυξήσεις! Πρέπει να έπαιρνε πιο πολλά και από εμένα»

Must Read

Μία από τις σειρές που σημείωσε τεράστια επιτυχία και έχει επαναπροσληφθεί πολλές φορές επανάληψη είναι «οι μεν και οι δεν».

Η συγκεκριμένη σειρά προβλήθηκε το διάστημα 1993 μέχρι 1996 από τον ΑΝΤ1. Πρωταγωνιστές ήταν ο Χάρης Ρώμας, η Άννα Κουρή, ο Στέλιος Μάινας και η Τζόυς Ευείδη.

Για τα ευτράπελα που συνέβησαν στην εν λόγω σειρά μίλησε η Τζόυς Ευείδη στην Zoe Pre και την εκπομπή της στο YouTube «Κρίμα», όπου ανέφερε ότι στα γυρίσματα περνούσα πάρα πολύ ωραία και πως συνέχεια γελούσαν.

Αρχικά περιέγραψε το αστείο στιγμιότυπο που συνέβει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Τυνησία.

«Είχαμε πάει στην Τυνησία, τι γέλιο! Προσπαθούσαμε να βρούμε τι καφτάνια θα βάλουμε και μια μέρα είχαμε κουτσοβρεί κάτι στο παζάρι. Έρχεται ο Χάρης και λέει “έχω βρει ένα καταπληκτικό από το ξενοδοχείο, θα σας κάνω ρόμπες”. Και όντως εμφανίζεται με ένα τιρκουάζ πολύ χάι καφτάνι με ασορτί καπελάκι του Βεδουΐνου. Ξεκινάμε γύρισμα και ξαφνικά εμφανίζεται μέσα στην έρημο καραβάνι με τουρίστες που όλοι είναι ντυμένοι με την κελεμπία του Ρώμα. Δεν μπορούσε να γίνει πλάνο!», ανέφερε η ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=eltNLoOvGv8

Στη σειρά επίσης πρωταγωνιστούσε και το σκυλάκι η Τερέζ, η οποία όπως αποκάλυψε η ηθοποιός πληρωνόταν και μάλιστα έπαιρνε και αυξήσεις.

«Το ότι έπαιξε η Τερέζ οφείλεται μόνο σε εμένα. Να το πούμε αυτό! Την είχε η Άννα στις πρόβες και όταν ήταν να αρχίσουμε γύρισμα είπα δεν υπάρχει περίπτωση, είναι προέκταση του χεριού της. Και έτσι έπαιξε! Και όχι μόνο έπαιξε αλλά έπαιρνε και αυξήσεις. Πρέπει να έπαιρνε πιο πολλά και από εμένα μεταξύ μας. Η Τερέζ δεν ήταν ένα εύκολο σκυλί. Ήταν καλό σκυλάκι αλλά όποιος την έπαιρνε αγκαλιά τον “έτρωγε”. Είχε κάποιους που τους μισούσε, λίγους, όχι πολλούς», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η Άννα Κουρή σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως «η Τζόυς Ευείδη έκανε την πρόταση να μπει η Τερέζ στους “Μεν και Δεν”. Η αμοιβή της Τερέζ ήταν ένα κολπάκι για να μου αυξήσουν τον μισθό. Η Τερέζ έπαιρνε 10.000 δραχμές το επεισόδιο».




Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πώς θα συμμετείχε και στη σειρά «Εγκλήματα» αλλά λόγω μη συγχρονισμού ωραρίων δεν κατάφερε να παίξει ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This