Η Άντζυ Σαμίου «δίκασε» τον Άρη Πορτοσάλτε: «Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του είναι…»

«Δυστυχώς με τα πετσωμένα παπαγαλάκια να αβαντάρουν, θα πάρουν πολλούς στο λαιμό τους».

Must Read

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην προσπάθειά του να ανυψώσει στα μάτια του κόσμου τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε με υποτιμητικό ύφος τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα την Άντζυ Σαμίου και τη Νατάσσα Μποφίλιου.

«Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με τους δημοσιογράφους να τον σιγοντάρουν.

Η Άντζυ Σαμίου που δεν μασάει τα λόγια της, με μία ανάρτησή της στο Twitter απάντησε στον εν λόγω δημοσιογράφο διευκρινίζοντας ποιες είναι οι αλήθειες και ποια τα ψέματα στα λεγόμενά του.

«Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του Πορτοσάλτε είναι πως”η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ”!

Γελάκια και ειρωνείες Πορτοσάλτε για Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου: «Δεν έχει πάει στο βουνό;», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Λίγο αργότερα, η ερμηνεύτρια προέβη σε ακόμη ένα tweet όπου ξέσπασε κατά της κυβέρνησης τονίζοντας πως: «Επειδή η αλήθεια είναι εναντίον τους, μόνο με αισχρά ψέματα τελευταίες μέρες θα εξαπατήσουν ξανά την κοινωνία. Και δυστυχώς με τα πετσωμένα παπαγαλάκια να αβαντάρουν, θα πάρουν πολλούς στο λαιμό τους. #ΣΥΡΙΖΑ για σίγουρη αλλαγή!»

Το συγκεκριμένο γεγονός σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει πως θα προτιμούσε οι δημοσιογράφοι των ενημερωτικών εκπομπών να μην δείχνουν ποιο κόμμα υποστηρίζουν.

«Θα ήθελα από τους δημοσιογράφους των ενημερωτικών εκπομπών να μην καταλαβαίνω τόσο εύκολα την παράταξή τους. Πειράζει; Όταν, ας πούμε, η Πόπη Τσαπανίδου ανακοίνωσε ξαφνικά τη συμμετοχή της στον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ τόσα χρόνια που την παρακολουθώ δεν είχα καταλάβει την παράταξη που στηρίζει. Αυτό για μένα είναι σημαντικό για έναν δημοσιογράφο της ενημέρωσης», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Θα ήθελα να πω κάτι στον κύριο Άρη Πορτοσάλτε. Έπρεπε να σχολιάσει και το ότι στη χθεσινή του ομιλία στο Σύνταγμα ο κύριος Κουτσούμπας έκλεισε με απόσπασμα ενός λόγου του αδερφού μου, Θάνου Μικρούτσικου, και μετά με Μίκη Θεοδωράκη», είπε παίρνοντας τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εκεί ας μπορέσει να κουνηθεί, που μου έπιασε την Άντζυ τώρα με αφορμή ένα τραγούδι της. Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε; Και βρίσκεις το “Πιο χαμηλά” δήθεν για να κεντήσεις; Αλλά… αυτοί είστε», συμπλήρωσε με νόημα.

«Τα κριτήρια, τον λόγο και τον τρόπο του καθένα να τον κρίνουμε. Ξαφνικά η κυρία Μποφίλιου στην πυρά, ενώ τον κύριο Σαββόπουλο τον υμνούσε το πρωί. Μόνο που δεν άκουσα το “Βρώμικο Ψωμί”… αλλά γιατί να το ακούσω; Άμα το τρως… Μουσικά μιλάω πάντα», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This