Survivor: Ο 3ος υποψήφιος, τα κλάματα του Βασάλου και ο τσακωμός του με την Μαριαλένα off-camera – Ο Μπάρτζης ξαναχτυπά

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως έχει πληγωθεί πολύ που η Μαριαλένα, που τη θεωρούσε φίλη του, τον ψήφισε, αντί τη Μελίνα, δύο συνεχόμενες φορές για αποχώρηση.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας εξέφρασε το παράπονό του και εκτιμά πως η κίνηση αυτή της συμπαίκτριάς του κρύβει φόβο και στρατηγική.

Οι δυο τους προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους αλλά όπως αποκάλυψε ο Μπάρτζης και ο Ασημακόπουλος αυτό έγινε off-camera.

«Λένε γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί αν έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που ήμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα, δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στο δάσος τους δυο τους να τσακώνονται», πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.




Ο καυγάς των δύο παικτών ήταν τόσο έντονος που ο Κωνσταντίνος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Εγώ φταίω γιατί είμαι συναισθηματικός. Χθες, έκλαψα τρεις φορές. Είχα μια κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρεις φορές. Πάνω στη συζήτηση που είχαμε πιέστηκα και δάκρυσα. Δεν έχω κλάψει για άλλη κι άλλα πράγματα και έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εγώ τον φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους. Δεν θα κάτσω να χαλαστώ παραπάνω. Χαλάστηκα δυο μέρες, το αφήνω πίσω μου. Εγώ και η Μαριλένα συμβιώνουμε αρμονικά. Αν είμαστε φίλοι… δεν ξέρω. Δεν θέλω καν αν το σκεφτώ αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε στην συνέχεια.




Η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στους δύο παίκτες έχει πάρει μεγάλη τροπή και έχει γίνει θέμα προς συζήτηση και για τις δύο ομάδες.

Έτσι λοιπόν το θέμα συζητήθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την τρίτη ασυλία, με το Νίκο Μπάρτζη να μη διστάζει να ρίχνει τα καρφιά του στην Μαριαλένα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι καλή και πιστή φίλη απέναντι στον Κωνσταντίνο.

«Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα… Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες ήταν λογικό να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου ο Κωνσταντίνος κι ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία… Σαν να έχω βάλει εγώ τον Ασημακόπουλο και την Στέλλα σε μία ζυγαριά και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο» ανέφερε αρχικά ο Μπάρτζης στο Survivor.

«Για εμένα η φιλία είναι πολύ ιερή και ξεχωριστή. Όταν κάποιος μου έχει σταθεί, δεν θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό και σε κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό.» πρόσθεσε για την ψήφιση του Βασάλου από την Μαριαλένα στο Survivor.




Ο Σάκης όμως δίκασε τον Μπάρτζη, ο οποίος μιλώντας στην ομάδα του θυμήθηκε ότι: «Ήταν κολλητός με δύο άτομα στο δικό μας Survivor και μετά σκοτώθηκαν»




Παρόλο που η κόκκινη ομάδα έχει μείνει μόνο με τέσσερις παίκτες, κατάφερε να κερδίσει τους μπλε. Έτσι λοιπόν ο τρίτος υποψήφιος ήταν για ακόμη μία φορά από την μπλε ομάδα.\

Ο παίκτης που μάζεψε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να βρεθεί στον τάκο, είναι, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ο Νίκος Μπάρτζης.




Στρατηγική ψήφο προς το πρόσωπό του βλέπει ο Μπάρτζης.

«Το περίμενα. Τι κάνει νιάου νιάου. Άλλαξαν συμπεριφορές μετά την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ και ψηφίζαμε. Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφισή μου.. Δεν νομίζω ότι είναι αγωνιστικά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πολλοί εδώ θέλουν να σπάσουν την δυάδα, εμένα και τον Ασημακόπουλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικό» δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης για την υποψηφιότητά του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This