Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει τα αγωνίσματα ασυλίας και ποιοι θα είναι υποψήφιοι της εβδομάδας;

Must Read

Χαμός προβλέπεται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο του survivor καθώς η κόντρα της Μαριαλένας και του Βασάλου δεν έχει σταματήσει.

Όπως φαίνεται και από το trailer που κυκλοφορεί η Μαριαλένα βρίσκεται και στο επίκεντρο των συζητήσεων, αφού η ψήφος της φαίνεται να επηρεάζει τους συμπαίκτες της.

Η Μελίνα, παρόλο που είπε πως δέχεται την θέση αυτή, απ’ ότι φαίνεται ήταν ψέμα αφού παραδέχτηκε στην κάμερα του reality επιβίωσης ότι την ενόχλησε η ψήφος της Μαριαλένας.

Η Μαριαλένα από την άλλη τα έχει βάλει με τον Βασάλο καθώς την ενοχλεί που κάνει παρέα με τους παίκτες της μπλε ομάδας και κυρίως με τον Μπάρτζη υποστηρίζοντας πως το κάνει για λόγους στρατηγικής.

Ο Βασάλος από την μεριά του τονίζει πως θα μιλάει με όποιον θέλει και παρόλο που προσπαθεί να φτιάξει την σχέση του με την Μαριαλένα, η στάση της δεν τον βοηθάει.




Οι παίκτες του Survivor θα βρεθούν στον στίβο μάχης για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και παρόλο που χθες κέρδισαν οι μπλε, αυτήν την φορά φαίνεται πως θα αλλάξουν τα δεδομένα και τον αγώνα θα κερδίσουν οι κόκκινοι.

Έτσι λοιπόν δίπλα στην Μελίνα θα βρεθεί ο Νίκος Μπάρτζης.

Μία ακόμη ήττα όμως θα έχουμε διαχειριστούν οι μπλε αφού θα χάσουν και το αγώνισμα ασυλίας της Τρίτης.

Οπότε η ομάδα των μαχητών θα πρέπει να ψηφίσει ακόμα ένα συμπαίκτη τους, όμως αυτή τη φορά στον τάκο θα βγουν δύο παίκτες καθώς θα υπάρξει ισοψηφία και αυτοί δεν είναι άλλοι από τη Στέλλα και από τον Ηλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This