Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος – Η Μαριαλένα έχει απογοητευτεί από τον Βασάλο και εκείνος κουράστηκε να την νταντεύει

Η «βραδινή βόλτα» του Βασάλου και της Σταυρούλας...

Must Read

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Survivor και ο Νίκος Μπάρτζης έχει στεναχωρηθεί πολύ επειδή έχασε το μοναδικό στήριγμά του.

Ωστόσο η Μαριαλένα φαίνεται να μην πείθεται από τον Μπάρτζη καθώς θεωρεί πως κάνει με όλους παρέα και δεν έπρεπε να το παίζει θύμα.

«Τώρα που έφυγε ο Ασημακόπουλος, θεωρητικά, ο Νίκος θα μείνει μόνος του. Από ότι λέει κιόλας γιατί το μοναδικό του στήριγμα μέσα στο παιχνίδι έλεγε ότι ήταν ο Ασημακόπουλος. Κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί πρακτικά, όχι θεωρητικά, κάνει με όλους παρέα. Αράζει με όλη την μπλε ομάδα και με τον Κωνσταντίνο τον τελευταίο καιρό οπότε δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτή η καραμελίτσα “είναι το μοναδικό μου στήριγμα”, θέλω να τον στηρίξει ο κόσμος και όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.




Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη, πιστεύει ότι: «Στεναχωρήθηκε γιατί είναι φίλος του, δεν λέω. Έβαλε και τα κλάματα χθες στο συμβούλιο, τον είδα στεναχωρημένο, δεν αντιλέγω αλλά όλοι οι υπόλοιποι που ξεκινάνε να λένε “θα μας λείψει ο Γιώργος” δεν τα ακούω καθόλου αυτά! Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας εδώ μέσα λέει “ένας ακόμα λιγότερος για τον τελικό” και αυτό είναι» .




Μετά τον τσακωμό του Βασάλου με την Μαριαλένα, ο Κωνσταντίνος άρχισε να κάνει παρέα με τους παίκτες της μπλε ομάδας, γεγονός το οποίο έχει δυσαρεστήσει την κόκκινη ομάδα, με την Μαριλένα να δηλώνει απογοητευμένη από την συμπεριφορά του.

«Χθες το βράδυ, όπως πολλά βράδια και μέρες τελευταία μπορώ να πω, ήμασταν στο σπιτάκι μας μόνο εγώ, ο Σάκης και η Μελίνα χωρίς τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους μπλε για άλλη μια φορά. Ανοίξαμε μια συζήτηση με τα παιδιά λέγοντας πως αυτό το πράγμα, ειδικά εμένα, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που τον ψήφισα στην ουσία, που έχει απομακρυνθεί από εμάς, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Και αναρωτιόμουν γιατί. Επειδή τον ψήφισα; Τι αλλάζει στη σχέση μας, τι αλλάζει σε όλα αυτά που έχουμε περάσει εδώ πέρα; Πραγματικά προβληματίζομαι πέντε μήνες τι άνθρωπο γνωρίζω γιατί εγώ δεν ξέρω αυτόν τον Κωνσταντίνο».




Ο Βασάλος από την μεριά του φαίνεται να μην τον αγγίζουν οι γκρίνιες και τα παράπονα…

«Έχω πει πολλές φορές ότι εδώ ερχόμαστε για να χαρούμε το παιχνίδι. Δυστυχώς η ομάδα μου δεν το χαίρεται το παιχνίδι, τους έχει ρουφήξει το νησί, τους έχει κάνει να σκέφτονται πως θα πάνε στον τελικό και πως θα διώξουν συμπαίκτες του. Για ποιο λόγο να χαλάτε όλη την ημέρα σας για να σκέφτεστε τι κάνω εγώ; Τι κάνω εγώ; Μιλάω με όποιον θέλω, κάνω ότι γουστάρω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




Φήμες θέλουν τον Βασάλο και την Σταυρούλα να έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο οι δυο τους δεν το έχουν επιβεβαιώσει και μάλιστα ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έχει δηλώσει πως είναι single.

Η Μαριαλένα όμως είδε τον Βασάλο και την Σταυρούλα να γυρίζουν μαζί το πρωί στην καλύβα και αποφάσισε να το αποκαλύψει στο κοινό.

«Εύχομαι πραγματικά ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera, τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα και από τη στιγμή, που είναι off δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος εχθές…, αν δεν κάνω λάθος, που αυτό είναι και καταγεγραμμένο, γυρίσανε ξημερώματα θα μπορούσα να πω στην καλύβα! Κάποιος από τους μπλε και ο Κωνσταντίνος! Πραγματικά εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε όσα συμβαίνουν, πραγματικά θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.




Ο πρώτος αγώνας ασυλίας έφτασε και η ομάδα που κέρδισε ήταν η μπλε. Η Μαριαλένα δεν έφερε πόντους για την ομάδα της κάτι το οποίο της έχει στοιχήσει με αποτέλεσμα να ξεσπάει στον Σάκη.



















Η κόντρα μεταξύ του Βασάλου και της Μαριαλένας καλά κρατεί. Η Μαριαλένα δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες της με τον Κωνσταντίνο να ξεσπάει λέγοντας πως έχει κουραστεί να την νταντεύουν.

«Κοιμάσαι με τον άνθρωπό σου, τι άλλο θες σε αυτό το παιχνίδι;», είπε μεταξύ άλλων ο Βασάλος.




Η παίκτρια κλαίει με μαύρο δάκρυ για τις ήττες της.




Οι κόκκινη ομάδα βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσει κάποιον από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενδεχομένως να σκεφτόταν πως θα έβγαινε για τρίτη φορά στον τάκο, καθώς θεωρεί πως το ζευγάρι Μαριαλένα-Σάκης ψηφίζουν με στρατηγική.




Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και η Μελίνα ήταν η παίκτρια που βρέθηκε στον τάκο.




Το αποτέλεσμα της κάλπης κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος φάνηκε να προβληματίζεται με την ψήφο της Μαριαλένας και προσπάθησε να ερμηνεύσει με ποιον τρόπο θα γλιτώσει αυτή τη φορά την υποψηφιότητα η η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Άρα αν χάσουν αύριο ψηφίζουν Μαριαλένα», τόνισε..




Ο Νίκος διερωτάται για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει η Μαριαλένα και ο Σάκης ψιθυρίζει στη σύντροφό του τις κατάλληλες απαντήσεις.




«Εφόσον σήμερα δεν έφερα καμία νίκη στην ομάδα, ο Κωνσταντίνος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα αγωνιστικά, δέχομαι το αποτέλεσμα και είναι κάτι που το περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα» είπε η Μελίνα Μεταξά αναφέροντας μάλιστα ότι ή αυτή ή ο Βασάλος θα ψηφιστούν λες και είναι μόνοι τους στην ομάδα.

Η τοποθέτηση αυτή δεν άρεσε στον Βασάλο με τους κόκκινους να αντιδρούν.




Οι μπλε πάντως το διασκέδασαν με την ψυχή τους και έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας στο καραόκε που είχαν ως έπαθλο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This