Survivor: O παίκτης που αποχώρησε, το νέο «μαύρο πρόβατο» ο Πρίαμος και η πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα

Must Read

Ο Νίκος Μπάρτζης όταν άκουσε από τον Γιώργο Λιανό ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, είπε πως το περίμενε και έκανε λόγο για στρατηγική από τους συμπαίκτες του.

Τα λόγια του φαίνεται να επηρέασαν τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας (πλην του Ασημακόπουλου που είναι φίλοι και ήταν κι εκείνος υποψήφιος) και το επόμενο πρωί τους είδε να εξαφανίζονται από κοντά του.

Ο εν λόγω παίκτης σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός κάνοντας παράλληλα έκκληση στο κοινό να τον ψηφίσει για να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Eρχόμενος εδώ για να κάνω δηλώσεις βλέπω ένα παρεάκι να κάνει δηλώσεις. Κάτσε ρε τι φοβάσαι να τα πούμε…τι φοβάσαι τον αντίλογο; Οκ στρατηγική στρατηγική…αλλά το πιο ωραίο είναι να έχεις και έναν αντίλογο…όχι μόνο να τα λες μόνος σου, τι φοβάσαι; Ελπίζω ο κόσμος να με έχει στηρίξει και να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι μου και να φτάσω στο στόχο μου, παρ΄ όλα αυτά ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.




Η υποψηφιότητα του Νίκου έχει φέρει εντάσεις στο παιχνίδι, ο οποίος θεωρεί πως δεν έπρεπε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του καθώς αμφισβητεί το ότι δεν είναι καλός αγωνιστικά.

«Χθες πήγαμε στο συμβούλιο και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όχι κακοί. Το να παίζεις στρατηγικά δεν το θεωρώ κακία, σε ένα παιχνίδι είμαστε και ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω. Το θέμα είναι ο τρόπος που θέλει να το κάνει. Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά, πες “παιδιά, ψηφίζω στρατηγικά”. Στρέιτ πράγματα», τόνισε.




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ενστερνίζεται την άποψη του φίλου του και μάλιστα δηλώνει απογοητευμένος από τον Μάριο Πρίαμο που τους ψήφισε και κυρίως τον Μπάρτζη, διότι όπως εξηγεί: «Στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι κακό, απλά ο καθένας χαράζει τη δική του στρατηγική. Μια πορεία είναι του πως θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι. Εσείς ποια πορεία θέλετε να χαράξετε; Να διώξετε εμένα ή να σπάσετε το δίδυμο Μπάρτζης – Ασημακόπουλος, για ποιο λόγο; Για να αποδυναμώσετε έναν από τους δύο. Εγώ έχω πραγματικά στεναχωρηθεί με την συμπεριφορά του Μάριου γιατί… ρε Μάριε, σε έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και εγώ και ο Νίκος και τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τον Νίκο στη σέντρα, που εμείς οι δύο σε έχουμε προστατεύσει σε ψηφοφορία;».

«Μάλλον ο Μάριος δεν θέλει να μας έχει αντιμέτωπους στα ατομικά, γιατί σε λίγο καιρό μπαίνουμε στα ατομικά και μάλλον δεν θέλει να έχει εκεί εμένα και τον Νίκο. Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω τι σκέφτεται στο μυαλό του αλλά, αυτό που σκέφτεται, πιστεύω ότι είναι λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και δεν έπρεπε να ψηφίσει τον Νίκο», κατέληξε.




Κατά του Μάριου Πρίαμου όμως φαίνεται πως είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος υποστηρίζει την άποψη του Μπάρτζη και του Ασημακόπουλου.

Ο Βασάλος φαίνεται να δίνει μεγάλη σημασία στις φιλίες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι και πιστεύει ότι οι φίλοι δεν πρέπει να ψηφίζονται μεταξύ τους. Ο ίδιος άλλωστε τσακώθηκε με την Μαριαλένα γι’ αυτόν τον λόγο. Έτσι λοιπόν, θεωρεί πως και ο Μάριος δεν έπρεπε να ψηφίσει αυτούς τους συμπαίκτες του για ακριβώς αυτόν τον λόγο.

«Εννοείται πως οι Μπλε θα ψήφιζαν τον Νίκο Μπάρτζη. Ο μόνος που είχε ένα μπαλάτζο ήταν ο Μάριος. Ο Μάριος σού λέει, “γιατί να τον καλύψω τώρα; Δεν κατάλαβα, βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για να φύγει ένας από τους τρεις και να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό”. Και καλώς σκέφτεται έτσι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Την άλλη ή την παράλλη εβδομάδα, ατομικό γίνεται το παιχνίδι. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην το σκεφτεί έτσι; Από την άλλη, όμως, ρε Μάριε σε έχουν καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ανταπέδωσε και συ λίγο το δώρο που σου έκαναν. Την παραπροηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν υποψήφιο τον Μπόγδανο, δεν ψήφισαν εσένα».

«Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές! Τον έχεις καλύψει τόσες φορές! Σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα, ρε Μάριε, γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες στη σέντρα; Όχι, έπρεπε να ψηφίσεις και συ την Στέλλα», αναρωτήθηκε.




Όπως σας είχαμε αποκαλύψει η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο ήταν η κόκκινη. Η νίκη της ομάδας μάλιστα οφείλεται στη νίκη του Κωνσταντίνου Βασάλου που έστειλε τον αγώνα στο flag race.




Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας απόλαυσαν παιχνίδια σε αχυρώνες που είχε άλογα αλλά και οδήγησαν καρτ.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμεναν αφού μόλις ξεκίνησαν την βόλτα με το καρτ ο Βασάλος και ο Σάκης τράκαραν σε έναν τοίχο όχι μία αλλά δύο φορές.

Ευτυχώς δεν πάθανε τίποτα και το σχολίασαν χιουμοριστικά.




Η μεγάλη στιγμή όμως ήταν όταν ο Σάκης έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα στον.. αέρα, στην κυριολεξία. Ο παίκτης φυσικά δεσμεύτηκε να κάνει και κανονική μετά το παιχνίδι.




Μετά τις χαρές όμως έρχεται και η «στεναχώρια» αφού ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.




«Το περίμενα! Στάνταρ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα. Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα, όλη την ομάδα και τον Μάριο Πρίαμο και την Σταυρούλα και την Στέλλα και τον Ηλία γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της» τόνισε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του.

«Θέλω να κερδίσει ο Μπάρτζης, μη τον βλέπετε έτσι, μέσα είναι πολύ ψυχούλα», τόνισε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This