Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος, οι μπηχτές της Μελίνας για την ψήφο της Μαριαλένας – Βασάλος και Μαριαλένα «στα μαχαίρια»

Must Read

Αγεφύρωτο είναι το χάσμα ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Βασάλο. Παρόλο που η Μαριαλένα αυτήν την φορά δεν ψήφισε τον Βασάλο για αποχώρηση, αλλά τη Μελίνα, βρίσκεται στο στόχαστρο από τον συμπαίκτη της, καθώς τον μπερδεύει η στάση της.

Η Μαριαλένα από την μεριά της έχει κουραστεί να απολογείται κάθε φορά για την ψήφο της και ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι από εδώ και πέρα: «Θα ψηφίζω ό,τι θέλω», με τον Βασάλο να απαντάει: «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω και προκαλούν αντιδράσεις η ψήφος σου».

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor εξήγησε ότι: «Η Μαριαλένα με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της. Ακούω φίλο δεν ψηφίζω, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά λέει γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα. Δεν με βοηθάς Μαριαλένα. Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά δε με βοηθάς με αυτά, που κάνεις. Η Μαριαλένα λέει τώρα λέει θα βάλω την αγωνιστικότητα. Λέει ο Βασάλος θα ψηφίσει Μελίνα και βγήκα αληθινός».




Ο Βασάλος, όντας ενοχλημένος από την ψήφο που του είχε δώσει η φίλη του την προηγούμενη εβδομάδα, άρχισε να κάνει παρέα με τους παίκτες της μπλε ομάδας και κυρίως με τον Μπάρτζη, γεγονός το οποίο ενόχλησε την Μαριαλένα.

Ο συμπαίκτης της όμως έχει την ανάγκη να μιλάει για θέματα που δεν έχνουν να κάνουν με το παιχνίδι και μάλιστα θεωρεί υποκριτική τη στάση της Μαριαλένας, η οποία έχει έρθει κοντά με τη Μελίνα, η οποία τους “έθαβε” προηγουμένως.

«Μαριαλένα μου έχεις κάνει ακριβώς το ίδιο με την Μελίνα. Στους Μπλε είχε πάρει το φτυάρι και μας είχε βάλει όλους από κάτω και τώρα όλα καλά; Την συγχώρεσες; Επειδή μου λες ότι εγώ αν κάποιος με κράξει, δεν τον κάνω ποτέ παρέα. Ναι, εσύ συγχώρεσες την Μελίνα, αλλά εγώ να μην συγχωρήσω τον Μπάρτζη ή τον οποιονδήποτε. Είμαι ο πρώτος που λέω ότι δεν κρατώ κακία σε κανένα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο του Survivor, που δεν με αφορούν οι παλιές ιστορίες και προσπαθώ να περνώ την μέρα μου, να είμαι καλά και να συζητώ γιατί και πόσος καιρός μας έμεινε;» απάντησε ο Βασάλος στα βέλη της Μαριαλένας.

«Εσύ ξαφνικά κάνεις παρέα με τον Μπάρτζη, που δεν έχεις και κάποιο όφελος να κάνεις. Δεν είστε στην ίδια ομάδα να πεις ότι αράζω για να δεθώ μαζί του και να κατέβουμε στα αγωνίσματα. Για άλλους λόγους μάλλον κάνεις παρέα με τον Μπάρτζη, Κωνσταντίνε μου, τους οποίους μάλλον μόνο εσύ ξέρεις Κωνσταντίνε μου. Ο καθένας χαράζει τις πορείες του και κρίνεται από τις επιλογές του» ανέφερε από την μεριά της η Μαριαλένα με ειρωνικό ύφος στο Survivor.




Η ώρα του αγωνίσματος ασυλίας έφτασε και η Μελίνα κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες ψήφους και τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούνται κατά καιρούς, δεδομένου ότι είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι΄αυτήν την εβδομάδα.

«Αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τίποτα σκέφτομαι το επόμενο αγώνισμα και το πως θα κερδίσουμε την ασυλία για να μην έχουμε και άλλα θέματα στην ομάδα μας, αυτό! Για τα προηγούμενα το ξέρουμε όλοι…οι φιλίες σε αυτό το παιχνίδι είναι σαν το τραγούδι ”από κανάρα σε κανάρα θα πετάω”. Τη μία εβδομάδα αισθανόμαστε καλά με κάποιον, την άλλη με άλλον, την άλλη ο ένας πάει καλύτερα αγωνιστικά…από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι στιγμής ο άλλος πάει την άλλη βδομάδα, γενικά βρίσκουμε μια άλλη δικαιολογία, ψηφίζουμε», τόνισε.




Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος μάλιστα η Μελίνα έχασε από τη Στέλλα και δεν δίστασε να πετάξει ένα “καρφί” στον κόκκινο πάγκο.

«Εδώ πουλάνε οι φίλοι τους φίλους, οι μπάλες δεν θα πουλήσουν;», είπε χαρακτηριστικά.




Τον αγώνα τελικά κέρδισαν οι κόκκινοι οπότε οι μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη.




Όπως είχαμε αποκαλύψει ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο.




Με πανηγυρισμό Βασάλου υποδέχθηκε την υποψηφιότητά του ο Μπάρτζης και αποκάλυψε πως είχε κάνει μία πρόταση στους συμπαίκτες του την οποία, εκ του αποτελέσματος, φάνηκε να μην δέχθηκαν.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This