Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Μιλάμε για το pride όταν γίνονται περιστατικά βίας»

Must Read

Στην κάμερά της εκπομπής πρωινό mou μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε καθώς πρόσφατα κόλλησε κορωνοϊό.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», αποκάλυψε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει διακοπές.

«Είμαι καλύτερα. Υπάρχει ένα κύμα κορωνοϊού, εγώ ευτυχώς το κατάλαβα από την πρώτη ημέρα. Έκανα εξέταση αίματος και τώρα που είμαι καλά, βγήκα. Δόξα το Θεό. Θα πάμε διακοπές στην Ελαφόνησο, 15 μέρες θα πάρω και τον Αναστάση μαζί μας» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς αναφορικά με το Athens Pride, με τον ίδιο να τονίζει ότι: «Αυτό που συνέβη με το Athens Pride και τα παιδιά που θέλουν να κάνουν αυτή την παρέλαση, θέλουν να στείλουν αυτό το μήνυμα, είναι γιατί ακόμη βρισκόμαστε σε αυτή την μετάβαση. Για να φτάσουμε στην ισορροπία, από τη μία ήταν το ένα άκρο, το δύσκολο, που αυτά τα παιδιά δεν μπορούσαν να εκφραστούν και τώρα πάμε στο άλλο άκρο που από τη μία θέλουν να εκφραστούν, θα έρθουν σιγά σιγά τα χρόνια και αυτό θα κοπάσει. Θα θεωρείται κάτι πλέον λογικό και δεδομένο ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει πάντα με σεβασμό και στην κοινωνία και στον δίπλα μας. Πάντα με αγάπη».




Με αφορμή την τοποθέτηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά και πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας πως: «Πολλές φορές σε κάποια θέματα δεν πρέπει να υπάρχει το αλλά. Δεν είναι όλα τα θέματα για να υπάρχει ένα αλλά. Η ισορροπία και όταν θέλεις να βάλεις το αλλά μπορεί να έρθει με μία συνέντευξη που ακούς το συναίσθημα και έτσι περνάς ένα μήνυμα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό που έγινε στην Καβάλα όπου οι γονείς ενός ανήλικου παιδιού καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών επειδή δεν αποδέχονταν το γεγονός πως το ανήλικο παιδί τους αυτοπροσδιορίζεται ως γκέι.

«Πήγε ένα παιδάκι να πει στη μαμά του και στον μπαμπά του ότι είναι ομοφυλόφιλος και το έσπασαν στο ξύλο. Βγαίνει ο Καπουτζίδης και λέει αγκαλιάστε τα παιδιά, είμαστε δίπλα σας. Και τώρα μιλάμε για το pride όταν γίνονται αυτά τα γεγονότα πριν τρεις μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας κατά όσων παρευρέθηκαν στο Athens Pride: «Είναι άλλο να πάω να πρωτοστατώ σε μια παρέλαση κλόουν»

Οι αντιδράσεις στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το Athens Pride

Γιώργος Λιάγκας για τους συναδέλφους του που αντέδρασαν στις δηλώσεις του για το Pride: «Στήθηκε πάλι ένα λαϊκό τηλεοπτικό δικαστήριο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This