Σασμός: Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια που αποχωρεί από την πετυχημένη σειρά

Must Read

Η δεύτερη σεζόν της πετυχημένης σειράς «Σασμός» φτάνει στο τέλος της με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει με ανυπομονησία τις καταιγιστικές εξελίξεις του τρίτου κύκλου με τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν για να ταράξουν τα νερά της Άνω Πόριας.

Εκτός όμως από προσθήκες θα δούμε και ορισμένες αποχωρήσεις. Ξέρουμε ήδη ότι στον τρίτο κύκλο της σειράς δεν θα εμφανίζεται ο Δημήτρης Αλεξανρής, γνωστός και ως Ευθύμης Φαρμάκης.

Ακόμη μία αποχώρηση όμως θα έχουμε στην σειρά του Alpha και αυτή δεν είναι άλλη από τη τηλεοπτική Άσπα.

Η Βέρα Μακρομαρίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram αποκάλυψε ότι: «Φτάνοντας στο τέλος των γυρισμάτων μου για αυτή τη 2η σεζόν του “Σασμού” φαίνεται να κλείνει για εμένα και την “Άσπα” μου ένα μεγάλο κεφάλαιο που μόνο καλά έχει να μου αφήσει.

Αυτά τα δύο χρόνια έμαθα ότι μηχανή δε λέμε μόνο αυτό που έχει δύο ρόδες, ότι ο οπερατέρ δεν είναι το ίδιο με τον κάμεραμαν, έμαθα να μη σκύβω πάντα όταν μιλάω σοβαρά, να μην ακουμπάω σε κουφώματα, να κλείνω τις πόρτες πίσω μου χωρίς να με κρύβουν, να μη μιλάω δυνατά γιατί έχουμε μικρόφωνα και πως ο ήλιος είναι το καλύτερο φως.

Πέρα από αυτά έμαθα να αποδίδω σε ταχύτητα και πίεση με χιονιά ή καύσωνα. Αλλά πάνω από όλα έμαθα πως είναι 50 άνθρωποι να γίνονται αναπόφευκτα οικογένεια.

Ευχαριστώ πολύ: τον Κώστα Κωστόπουλο, την Μιράντα Ρωσταντή, τα Κάππα Στούνιος, τον Άλφα και τους σεναριογράφους της σειράς για όλη την εμπιστοσύνη.

Τους σκηνοθέτες μας στο σετ Ζωή Φίλιππα και Γιάννη Σαμπάνη που ό,τι και να πω είναι λίγο. Τα συνεργεία μας από τον πιο μεγάλο ως τον πιο μικρό. Και φυσικά τους συναδέλφους που αγάπησα και θέλω τόσο πολύ να ξαναβρεθούμε στη δουλειά ή εκτός.

Αντίο Ασπούλα !
Σε χαιρετώ γεμάτη.

Υ.Γ. Ευχαριστώ που με τον “Σασμό”, έμαθαν όλοι οι συγγενείς μου τι δουλειά κάνω.

Εις το επανιδείν…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This