Survivor – Σταυρούλα: «Η Μαριαλένα έφτασε στην 4άδα με την αξία του Σάκη»

«Η Στέλλα είχε καλούς δασκάλους από πίσω της. Ξαφνικά έκανε κολλητή παρέα με τον Μάριο»

Must Read

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη Σταυρούλα Χρυσαειδή και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από φετινό survivor.

Στην αρχή αναφέρθηκε στην αποχώρηση της απαντώντας στην ερώτηση αν νιώθει αδικημένη.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι αχάριστη, πήρα πάρα πολλά πράγματα, κέρδισα ένα αμάξι, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ φέτος, νομίζω ψυχολογικά περισσότερο, σωματικά κουράστηκα στο τέλος γιατί ξεκίνησε να με αφήνει το σώμα μου. Το παιχνίδι τελείωσε και η ζωή προχωράει», είπε αρχικά.


Στη συνέχεια μίλησε για τις αιχμές που άφησε η Στέλλα για το πρόσωπό της, χαρακτηρίζοντάς την ως κομπλεξική.
«Ότι ξέρετε να ξέρετε πως ξέρω και εγώ. Πως είμαι κομπλεξική από την στιγμή που την στήριξα όταν βγήκε υποψήφια; Λέει ότι την πλησίασαν όταν κέρδισε την τρίτη ασυλία. Της είπα μακάρι αν δεν την πάρω εγώ να την πάρεις εσύ.
Δεν ξέρω γιατί αυτό πρέπει να έχει στρατηγική από πίσω. Δεν θεωρώ ότι το σκέφτηκε μόνη της. Είχε καλούς δασκάλους από πίσω της. Ξαφνικά έκανε κολλητή παρέα με τον Μάριο. Ήταν όλη ημέρα μαζί. Εκείνες τις ημέρες είχε πάει σε ένα σποτ που είχαμε και της λέει θα σου μάθω πόκερ. Μάλλον τα μαθήματα απέδωσαν», σχολίασε η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης.
Όσον αφορά τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εκείνη τις διέψευσε.
«Δεν υπάρχει τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμασταν δύο εβδομάδες στην ίδια ομάδα και δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Στήριζα κάθε συμπαίκτη μου, δεν ξέρω γιατί πήγε να δημιουργηθεί αυτή η ιστορία. Εγώ ένα πρωί γύριζα από την τουαλέτα και μάλλον και εκείνος το ίδιο και ξαφνικά μετά μαθαίνω από μια συμπαίκτριά μου ότι η Μελίνα πήγε και είπε ότι μας είδε να γυρίζουμε μαζί από την τουαλέτα. Για όλα αυτά που λένε υπάρχει κάποιο αποδεικτικό; Το ότι μιλάμε δεν σημαίνει ότι έχουμε κάτι. Με τον Κωνσταντίνο συναντήθηκα εχθές, όλα καλά δεν υπάρχει κάτι», εξήγησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Κλείνοντας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε και στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λέγοντας: «Τα παιδιά φτάσανε στην τετράδα, ο ένας με την αξία του και ο άλλος με την αξία του άλλου. Ο Σάκης αντικειμενικά είναι ο καλύτερος παίκτης, δεν θεωρώ ότι φοβόταν κάποιον αγωνιστικά. Ίσως την Μαριαλένα δεν ψήφιζαν λόγω του Σάκη, δεν γνωρίζω».





Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This