Σάκης Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: «Έχω μία πικρία! Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί και μιλάει έτσι για εμένα»

«Να με πάρει να μου πει τι;»

Must Read

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής του φετινού survivor και όλοι οι δικοί του άνθρωποι τον στήριζαν για όσο διάστημα ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Πολλοί θα περίμεναν ότι ο Τριαντάφυλλος θα ήταν από τους πρώτους που θα ήταν στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου. Ωστόσο ο τραγουδιστής φέτος επέλεξε να στηρίξει τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς, όπως είχε αποκάλυψει, νιώθει πληγωμένος από τον επιχειρηματία επειδή έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι, με τον οποίο είχαν κόντρα στο παρελθόν.

Ο ίδιος μάλιστα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, συνεχάρη τον Νίκο Μπάρτζη για την πορεία του μέσα στο παιχνίδι και όχι τον Σάκη Κατσούλη για τη νίκη του.

Για τα επιθετικά stories που ανέβαζε κατά καιρούς ο Τριαντάφυλλος στο instagram account του ξέσπασε και η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, με τον ερμηνευτή να ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του για τον φίλο του, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον υποστηρίξει εξαιτίας του όρκου που είχαν δώσει μεταξύ τους που εκείνος έσπασε.

Για τις τοποθετήσεις του Τριαντάφυλλου και για την τροπή που έχει πάρει το θέμα μίλησε ο Σάκης Κατσούλης στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» όπου παραδέχτηκε πως κι αυτός έχει κάποια πικρία, καθώς πιστεύει πως αν ο Τριαντάφυλλος ήταν πολύ καλός του φίλος δεν θα τον ενοχλούσε που έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι.

«Όλοι αυτό μου λένε ‘Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;’ Με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από εκεί. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί», είπε αρχικά.

«Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα […] Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; […] Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα» πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This