Survivor-Στάθης Σχίζας για τη νίκη του Σάκη Κατσούλη: «Στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης»

«Από όσο ξέρω για εννέα ψήφους κρίθηκε το αποτέλεσμα»

Must Read

Για τη νίκη του Σάκη Κατσούλη στο φετινό Survivor μίλησε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και τόνισε πως αγωνιστικά ο Σάκης είναι πολύ καλός παίκτης ωστόσο εκείνος ήθελε για νικητή το Νίκο Μπάρτζη.

Να θυμίσουμε ότι την ημέρα του τελικού ο Σάκης και ο Στάθης είχαν μία αντιπαράθεση και αφορμή στάθηκε  το σχόλιο του δευτέρου σχετικά με την συμπεριφορά που είχαν οι περισσότεροι παίκτες στο φετινό reality επιβίωσης. Συγκεκριμένα ανέφερε την λέξη ανθρωποφαγία με τον Σάκη να αντιδρά.

«Ο Σάκης Κατσούλης άξιζε τη νίκη του στο “Survivor All Star”. Είναι ένας καλός παίκτης αγωνιστικά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης, αλλά ο κόσμος επέλεξε. Από όσο ξέρω για εννέα ψήφους κρίθηκε το αποτέλεσμα, οπότε κι αυτό είναι νίκη. Οπότε μάλλον κέρδισαν και οι δυο» είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Δεν έχω πολλές επαφές με τα παιδιά από το παιχνίδι. Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς γι’ αυτό βρέθηκα στον τελικό του “Survivor All Star”, δεν αποβλήθηκα. Νομίζω ότι είναι μέσα στους κανόνες ότι όποιος αποβληθεί, δεν μπορεί να είναι στον τελικό. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε τηλεοπτικό πάνελ. Δεν μου ταιριάζει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This