Αισχρό σχόλιο Οικονόμου: «Ήταν σαν τα ψοφίμια στην Θεσσαλία»

Must Read

Για μια ακόμα φορά ο ΣΚΑΙ αποδεικνύει ότι η ελληνική δημοσιογραφία διανύει την πιο μαύρη περίοδο, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ώρα που οι πληγέντες της Θεσσαλίας βιώνουν την απόλυτη καταστροφή μέσα σε τόνους λάσπης, ενώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες, ο Δημήτρης Οικονόμου βγάζει το μένος του σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, με μια ανεκδιήγητη παρομοίαση, στον αέρα εκπομπής και όχι στο καφενείο της γειτονιάς του.

Σχολιάζοντας την πρώτη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και τη μεγάλη προσέλευση στις κάλπες, δήλωσε: «Αυτοί οι 150.000 δυσαρεστημένοι είναι με την κυβέρνηση έτσι και αλλιώς. Κανένα μήνυμα δεν είναι. Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν να αναστήσουν το κόμμα τους. Απολύτως κανένα μήνυμα. Αυτοί οι άνθρωποι ψήφισαν Μητσοτάκη και δυσαρεστήθηκαν;».

Ενώ για τις 43.000 νέες εγγραφές και το αν στέλνουν μήνυμα για ισχυρή αντιπολίτευση, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει το κόμμα και τους ψηφοφόρους ως «ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας»:

«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;» δήλωσε ο Οικονόμου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This